Започваме новата седмица с пълнолуние и частично лунно затъмнение, какво вещае това
  Начало » Новини » Започваме новата седмица с пълнолуние и частично лунно затъмнение, какво вещае това
Харесайте facebook страница ни

Започваме новата седмица с пълнолуние и частично лунно затъмнение, какво вещае това

Идеален ден за гадаене чрез всякакви способи. По 7-ми август се съди каква ще бъде зимата. Ако утрото на деня е хладно и светло, то зимата ще бъде ранна и студена. Каквото е времето до обяд, такава ще бъде зимата до декември. Каквато е след обяд, такава ще бъде зимата след декември.

 
Започваме новата седмица с пълнолуние и частично лунно затъмнение. Пълнолунието ( в 21:12ч) действа неблагоприятно на нашата психика, прави ни емоционални, някои хора стават нестабилни и неадекватни. То предизвиква прилив на кръв в ниските части на тялото. Особено чувствителни са жените към влиянието на пълната Луна.

Частичното лунно затъмнение (в 21:21ч) в 16-я градус на Водолей. Ще бъде видимо за България на източният хоризонт. Старайте се по това време да не бъдете навън. Луната е в знак Водолей. Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. С приятели и съмишленици общувайте само по необходимост. Уязвими са глезените. Използвайте този период за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените.
 
Стрелците в тези дни трябва да съблюдават щадяща диета, да се откажат от силен чай или кафе. Овен и Риби могат да увеличат физическото натоварване, за Лъвовете е полезна гимнастиката на шията. Преумората може неблагоприятно да повлияе върху здравето на Близнаците. Козирози и Риби могат да започнат курс с медикаментозно лечение или гладуване. Водолей и Овен трябва особено старателно да пазят зрението си от претоварване и ярка светлина. 15 лунен ден продължава до 20:30ч – Ден на изкушенията, измамите и илюзиите. Има опасност да се поддадете на вредни влияния - ставате лесно податливи на чужди внушения и нежелателни въздействия.
 
Възможно е зараждането на спорове и конфликти, затова е добре да сведете до минимум всички контакти с хората и да не започвате нови дела. Необходимо е да бъдете сдържани и да се предпазите от извършването на грехове. Избягвайте споровете, старайте се да съхраните вътрешното си спокойствие. Уязвими са подстомашната жлеза, далака и червата. През 15-ти лунен ден все още се активизират тъмните сили, затова хората са психически по-уязвими през този отрязък от време и не се препоръчва нищо да се започва. Емоционално нестабилно време, което ще се отрази най-вече на жените. Имайки това предвид не се захващайте да изяснявате отношения. Нищо добро няма да излезе от цялата работа. Активизира се вътрешното начало на всеки човек, става лесно податлив на земните съблазни.

Противопоказни са рискованите действия и авантюрите. Следва да се придържате към проверена линия на поведение и да съблюдавате всички правила на законност. Пазете се да не се поддавате на чуждата внушаемост, на мързела и изкушенията. Всякакви неконтролируеми емоции могат да доведат до непредвидими последствия. Днес се засилват възприемчивостта, проницателността и се активизират творческите способности. Особено силна е сексуалната енергия, която може да донесе незабравимо наслаждение, но и вътрешно опустошение. Затова бурните моменти е добре да се избягват.
 
Източник: blitz.bg
Прегледайте още новини и статии от: Любопитно 
Етикети: пълнолуние седмица звезди 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Започваме новата седмица с пълнолуние и частично лунно затъмнение, какво вещае това". Също така можете да намерете статии за: пълнолуние, седмица, звезди и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |