Започна срещата на Орешарски с представители на протестиращите
Неделя, 24 Юни 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Започна срещата на Орешарски с представители на протестиращите
Харесайте facebook страница ни

Започна срещата на Орешарски с представители на протестиращите

Искат премиерът да "изкорени злото от корен"

Започна срещата на премиера Пламен Орешарски и вътрешния министър Цветлин Йовчев с представители на протестиращите. 

Преди началото й група млади хора, представили себе си като част от Протестна мрежа, подредени пред входа на МС, "написаха" "ОСТАВКА" с букви, щамповани върху тениските си.

На срещата присъстват представители на "Сила", "Днес". Тук са и Бисер Миланов-Петното и Йордан Бонев от Национално сдружение "Свобода", които често са разпознавани като провокатори на протестите срещу кабинета и извеждани от полицията.

Нина Гергова от гражданската инициатива "За нов обществен договор между гражданите и властта" посъветва министър-председателя да започне да работи по-активно с медиите, тъй като според нея всичко, което прави Министерски съвет, не е достатъчно добре отразявано. Гергова заяви, че търпението й се изчерпвало. "Ние ви подкрепяме, но казахме, че нашата подкрепа не е безусловна. Кога ще свалите кадифените ръкавици и ще изкорените злото от корен? Два месеца ни обиждат, че сме червени боклуци само затова, че влизаме в комисии, работим и искаме в тази държава нещо да стане", оплака се тя.

В декларация на Протестна мрежа беше посочено, че организацията е против провеждането на "формални и неформални срещи с премиера или други представители на правителството, особено зад стените на "Дондуков" 1. В декларацията се настоява за незабавна оставка на правителството и провеждането на предсрочни избори до края на 2013 година.

Източник: Novini.bg
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: започна срещата на орешарски с представители на протестиращите   Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Започна срещата на Орешарски с представители на протестиращите". Също така можете да намерете статии за: започна срещата на орешарски с представители на протестиращите и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |