Вижте кога им магнитни бури и слънчеви изригвания през януари (видео)
Неделя, 24 Юни 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Вижте кога им магнитни бури и слънчеви изригвания през януари (видео)
Харесайте facebook страница ни

Вижте кога им магнитни бури и слънчеви изригвания през януари (видео)

Особено чувствителни са хора с хронични заболявания в областта на главата, с мигрена, с повишено кръвно налягане, със сърдечни заболявания

Месецът започва със спокойна обстановка по отношение на магните бури и слънчевите изригвания. През януари се очакват общо 5 дена с магнитни бури, на следните дати: 15, 16, 17, 18, 22 и 25.

По време на магнитните бури и няколко дена след тях ние хората реагираме различно. Особено чувствителни по време на магнитните бури са хора с хронични заболявания в областта на главата, с мигрена, с повишено кръвно налягане, със сърдечни заболявания и други.

Препоръчително е в дните с магнитни бури, няколко дена преди и няколко дена след това, по възможност да се избягват всякакви физически натоварвания.

Магнитните бури може да повишат кръвното налягане или да предизвикат сърцебиене. Разбира се, това е индивидуално при всеки човек.

За да облекчаване на общото физическо състояние, махнете от хранителния си режим храни, съдържащи мазнини, същото така препоръчително е да намалите пушенето и употребата на големи количества алкохол.

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Калейдоскоп 
Етикети: магнитни бури слънчеви изригвания януари 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Вижте кога им магнитни бури и слънчеви изригвания през януари (видео)". Също така можете да намерете статии за: магнитни, бури, слънчеви, изригвания, януари и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |