Вижте какви са правилата за неангажиращ секс
Неделя, 20 Май 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Вижте какви са правилата за неангажиращ секс
Харесайте facebook страница ни

Вижте какви са правилата за неангажиращ секс

Сексът понякога доскучава. Не само това, но и самата връзка може да се превърне в скучно съжителство, което по-скоро прилича на съквартирантство, отколкото на романс. Някои хора се обръщат към варианта отворена връзка. В нея обаче има някои правила, които трябва да се спазват. В противен случай рискувате отношенията ви да отидат по дяволите и да стигнете до раздяла.

Най-напред разберете какво точно е отворена връзка

Отворена връзка не е някаква слободия, която да ви дава право да спите с когото си поискате безразборно и след това да се приберете вкъщи при половинката си. Тази представа излиза далеч от рамките на отворената връзка и прилича повече на разграден двор, в който нито един от партньорите не се интересува от другия.

Отворената връзка се гради върху доверие и честност, пише "Аз жената". Тя следва определени правила, които ще ви помогнат да задоволите потребностите си без да нараните човека, когото обичате и с когото в крайна сметка искате връзката ви да продължи.

Уверете се, че го правите поради правилните причини

Дайте си ясна сметка защо имате нужда от отворена връзка. Искате просто да спите с други хора, за да се разнообразите или имате нужда от по-дълбока духовна и емоционална връзка с някой друг.

Ако отговорът клони повече към второто твърдение, вероятно това означава, че трябва да скъсате със сегашния си партньор. Отворената връзка няма да ви помогне да се почувствате по-добре, а само ще задълбочи нещата.

Отворените връзки предимно трябва да са на физическо ниво. Когато се намеси и емоционалността, нещата излизат извън контрол.

Установете граници

Отворената връзка не дава безкрайни възможности за своеволия. Трябва да си изясните докъде имате право да стигнете и по какъв начин. Всичко ще е по-лесно и безоблачно, ако си изясните предварително правилата на играта.

Казвайте на другите си партньори

По-добре е да намирате партньори, които нямат нищо против да участват косвено в отворената ви връзка. Така ще избегнете недоразумения, накърнени чувства и излишно влюбване, което в крайна сметка не търсите.

Преглеждайте се редовно

Важно е да правите редовните си здравни прегледи, след като имате много партньори за кратък период от време. Това ще намали риска от полово предавани болести за вас, както и за партньора ви.

Източник: пик
Прегледайте още новини и статии от: Любопитно 
Етикети: правила неангажиращ секс 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Вижте какви са правилата за неангажиращ секс". Също така можете да намерете статии за: правила, неангажиращ секс и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |