Това растение го газим като плевел, а то е по-ценно от злато с целебните си свойства
  Начало » Новини » Това растение го газим като плевел, а то е по-ценно от злато с целебните си свойства
Харесайте facebook страница ни

Това растение го газим като плевел, а то е по-ценно от злато с целебните си свойства

Чудесата на природата никога не престават да ни учудват, въпреки че бихте си казали: как може един обикновен плевел от степта да ни удиви с нещо? В градския XXI век милиони хора се борят с модерния бич – рака , който отнема живота на хиляди с невероятна скорост.

Учените по света работят върху медикаменти за решаване на този проблем, създават нови и нови лекарства за лечение на рак и прилагат различни техники за лечение на това инвалидизиращо заболяване.

На практика рядко онколозите се радват на положителни резултати, въпреки че, разбира се, има и успехи. За един от тях може смело провъзгласим откритието на тази година, което накара светилата на медицината да зяпнат с уста от учудване.

Онколози и биоинженери дължат успеха си на прекрасно откритие – едногодишен плевел , наричан от обикновените хора „майката на всички билки“ заради своите лечебни сили . Това е пелинът.

Днес бързаме да споделим с вас тази нова и полезна медицинска информация! Едногодишен пелин срещу рака Artemisia annua , или Едногодишният пелин е тревисто растение, което за краткия си живот е в състояние да дари десетки години към живота и здравето на хората.

Изследвания са показали, че веществата, съдържащи се в това растение, са способни да контролират репродуктивния растеж на раковите клетки в човешкото тяло и по този начин да унищожат до 98% от тези структури.

Растителни вещества действат много селективно в човешкото тяло, без да засягат здравите клетки и без да влияят върху човешкия естествен имунитет.
Втората сензация стана фактът, че растението не се нуждае от много време, за да унищожи злокачествените клетки – достатъчни само 16 часа!

Експериментите показали, че дори в тежки етапи на рака само един месец прием на активното вещество в Artemisia (артемизинин и неговите полусинтетични производни) помага за намаляване на броя на раковите клетки в човешкото тяло с 28%!

Веществата на растението попадат в раковата клетка и, подобно на скрита бомба, раздробяват враждебната клетка на по-малки частици, които не са в състояние да се регенерират, като по този начин я унищожават без остатък.
Този подход към лечението е в състояние да предотврати възникването на рецидив в скоро време!

Експериментите върху плъхове потвърдили, че използването на пелина заедно с прием на желязо води до пълно ликвидиране на рака, без да навреди на здравето на животните. Но помнете: при използване на пелин е много важна дозировката , тъй като това растение е отровно!

В допълнение трябва да се каже, че, наблюдавайки пациентите, изследователите отбелязали, че лошото хранене, недостатъчният прием на вода, заседналият начин на живот и негативното възприятие на света оказват много негативно влияние върху здравето.

Така че, за добро здраве и ефективно лечение е необходимо не само да се промени коренно начина на живот, но също така и да се работи сериозно върху отношението и възприятието на света. Несъмнено – полезна информация! Погрижете се за себе си и здравето си!

Източник: blitz.bg
Прегледайте още новини и статии от: Любопитно 
Етикети: растение лечебно рак 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Това растение го газим като плевел, а то е по-ценно от злато с целебните си свойства". Също така можете да намерете статии за: растение, лечебно, рак и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |