Стреляха с въздушна пушка по автобус 66
  Начало » Новини » Стреляха с въздушна пушка по автобус 66
Харесайте facebook страница ни

Стреляха с въздушна пушка по автобус 66

Стъклата на два автобуса, които обслужват линия №66 бяха счупени тази сутрин в зона А12 в ЖК„Тракия”. „Стреляно е с въздушна пушка”, съобщи  Петко Ангелов, собственик на фирма „Автобусни превози – Пловдив”.

„И двата автобуса излязоха от строя. Това е провокация”, добави възмутено превозвачът. Той е информирал полицията за инцидента.

Фирмата на Петко Ангелов обслужва линии №66 и №1 от събота. Преди това по тези маршрути вървяха автобусите на „Хеброс Бус”. Договорът изтече и със заповед на кмета Иван Тотев двете линии са дадени временно до провеждане на конкурс на „Автобусни превози - Пловдив”.

По линия №66 вървят нови машини „Исузу”, а на №1 – „Ман”. Петко Ангелов каза, че не знае кой би могъл да посегне на рейсовете и то с въздушна пушка, но това е престъпление.

 

Източник: marica.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: стрелба въздушна пушка автобус 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Стреляха с въздушна пушка по автобус 66". Също така можете да намерете статии за: стрелба, въздушна пушка, автобус и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |