Шокиращо! 21-годишна има петима съпрузи братя (снимки)
  Начало » Новини » Шокиращо! 21-годишна има петима съпрузи братя (снимки)
Харесайте facebook страница ни

Шокиращо! 21-годишна има петима съпрузи братя (снимки)

Никой от тях не знае от кого е бебето им

21-годишна жена има петима съпрузи, които са братя. За това необикновено младо индийско семейство съобщава британският вестник „Сън". 

Всички те живеят заедно в градчето Дерадун, в северната част на страната. 21-годишната Раджо Верна живее в колиба с една стая и с петимата, като се редуват кой да е в нейното легло всяка вечер. Тя няма представа кой е баща на детето й.

„В началото беше странно, но сега нямам любим между тях", казва младата жена.

21-годишният Гуду, който пръв я е направил своя булка, споделя: „Всички правим секс с нея, но не ревнувам. Ние сме едно голямо щастливо семейство".

Според традициите на селото, след като вземе за съпруг един брат, тя трябва да приеме и останалите. За последния от тях се е омъжила миналата година, когато той е навършил 18.

Най-възрастният от тях е 26-годишният Баджу. Той казва, че приема Раджо за своя съпруга и е доволен, че тя готви, чисти и се грижи за 18-месечното бебе.

„Майка ми беше омъжена за трима братя и ме е научила да приемам повече от един съпруг. Нямаме легла, всички спим на леглото и всеки си има ред. Така получавам повече внимание от повечето жени", казва Верна.

 

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Калейдоскоп 
Етикети: индия жена има петима съпрузи 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Шокиращо! 21-годишна има петима съпрузи братя (снимки)". Също така можете да намерете статии за: индия, жена, има, петима, съпрузи и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |