Шестима арестувани за нападението над журналисти на магистрала "Тракия"
Петък, 20 Април 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Шестима арестувани за нападението над журналисти на магистрала "Тракия"
Харесайте facebook страница ни

Шестима арестувани за нападението над журналисти на магистрала "Тракия"

Още двама души са били арестувани във връзка с нападението на магистрала "Тракия" на Мария Милкова и Огнян Пенев, съобщи Нова тв.

В петък към 22:50 ч. двамата журналисти са нападнати на магистралата от 6-7 мъже, защото колата им "пречела" на техните два автомобила, движещи се с много над разрешената скорост. Биячите изкъртили дръжката на едната задна врата, откраднали телефона на Милкова, за да не може да се обади и да повика помощ. Удряли Пенев, докато Мария не казала, че са журналисти от Нова тв и ще се разчуе за нападението. Тогава спрели, качили се в колите си и изчезнали.

Мъжете бяха обявени за общодържавно издирване, но, необичайно, снимките им не бяха разпостранени.

Впоследствие се оказа, че биячите са охранители и работят за фирмите "Омега 69" и "Омега 669". Според Нова тв има и трета фирма, свързана със случая.

Двама от задържаните се предали сами. Единият арестуван е Румен Мишев с прякор Дуката, а другият се казва Стилян Георгиев. Те са откарани в Пловдив, защото в този район е станало нападението.

Мъжете не са осъждани, нямат криминални регистрации.

Още се издирва Размиг Чакърян, който взел телефона на Мария Милкова. Той има няколко фирми, една от които се занимава с хазарт и има казино по границата. Съдружник е и в тържището за плодове и зеленчуци "Слатина".

Според съдебната регистрация "Омега 69" ООД има двама съсобственици - Александър Викторов Младенов и Павел Димитров Петков. Предметът ù на дейност е охранителна и детективска дейност, но собствениците са свързани и с хазарта. Фирмата притежава 45% от "Кейбъл геймс", чийто предмет на дейност е организиране на развлекателни и хазартни игри. Неин управител е Румен Петков Йорданов. Другите 55% от "Кейбъл геймс" държи "Глобал геймс". Фирмата е с предмет на дейност организиране на тв игри с развлекателен и хазартен характер и отново я управлява Румен Петков Йорданов.

Собствениците на "Глобал геймс" са Александър Йорданов Тумпаров, "АСМ 99", Борис Луков Бекяров, "Вабо-1", Венислава Иванова Пеева, "Вентура-9", Елена Любомирова Динева и Стефан Найденов Найденов.

Собственикът на "Вабо-1" е Васил Божков.

Венислава Пеева е била съдружничка на Евгения Калканджиева в "ММС ентъртейнмънт" - фирма, която вече няма дейност.

Източник: offnews.bg
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: задържане шестима нападение журналисти магистрала 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Шестима арестувани за нападението над журналисти на магистрала "Тракия"". Също така можете да намерете статии за: задържане, шестима, нападение, журналисти, магистрала и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |