Съдбата на човек зависи от името му, вижте как!
Неделя, 20 Май 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Съдбата на човек зависи от името му, вижте как!
Харесайте facebook страница ни

Съдбата на човек зависи от името му, вижте как!

На всяко име отговаря определен символ, вижте какво разкрива той за вас!

Съдбата на всеки човек, както и характерът му се предопределят от неговото име. Или поне това проповядват в много древни култури, пише beu.bg.

Така например индианците са кръщавали потомците си с имена на животни, природни стихии и растения, защото вярвали, че техните символи ще оставят силен отпечатък върху личността на детето. И до днес се смята, че всяко име отговаря на даден символ, макар и той все по-рядко да намира мястото си в нашата култура.

За да разберете, какъв е символът на вашето име и какво разкрива той за вас, според древните вярвания, е нужно само да съберете числата на отделните букви, като следвате таблицата и после да редуцирате резултата до едноцифрено число.

 

Пример: Виктория = 4 + 6 + 2 + 2 + 3 + 6 + 6 + 6 = 35 = 3 + 5 = 8

Кон

Хората, чието име носи символа на коня, се отличават с една загадъчна непримиримост и непокорство. Те винаги се бунтуват срещу несправедливостта, лъжата, тиранията и последното, което могат да направят е да седят и да гледат безучастно. Обожават живота и свободата, за тях тя е най-ценното им богатство. Но това съвсем не означава, че не са способни да създадат семейство, напротив. Просто са от онези хора, които никога няма да направят нещо необмислено заради моментна прищявка. Когато решат да свият гнездо и да се установят, обикновено го правят завинаги. Но, ако се опитате да им налагате собствените си ограничения или да ги вкарате във вашите релси, ще ги загубите.

Змия

Може би очаквате да ви кажем, че тези, чието име носи символа на змията, са зли, опасни и фатални, но това не е точно така. Всъщност, те са строги, но много справедливи. Никога не нападат, ако не са били наистина предизвикани. Отличават се с изключително добре развита интуиция и бързина на мисълта. Мразят застоя и страдалчеството. От тях едва ли ще чуете да се оплачат, че нещо им тежи, няма да ги видите и да се самосъжаляват. Това е против природата им. Много борбени и пробивни личности, които са способни да се адаптират към всяка новост.

Слон

Мъдрост, чувственост и блестящ ум – това са думите, описващи най-добре хората, носещи име, чийто символ е слон. Отличават се със своята харизма и чар, винаги печелят симпатията на околните. Не си падат по празните приказки, предпочитат действията. Обикновено са добронамерени и много чистосърдечни, но ако ги предадете, обидите или пък още по-зле – ако нараните техен близък, са способни да минат през вас без да им мигне окото. Това са истински хора на честта.

Котка

Личности, които притежават уникална гъвкавост на съзнанието. Доста често това са и едни от най-успелите хора, защото природата ги е създала така, че винаги да надушват начина и средствата за успех. Понякога изглеждат потайни и замислени, но това е защото са доста предпазливи. Те са и отлични анализатори. И докато вие още се опитвате да разгадаете какво се върти в главата им, те вече знаят що за човек сте само по начина, по който държите чашата си.

Орел

Гордост, чест и гениалност – това са хората – орли. Според индианските вярвания, орелът е един от най-великите символи, защото лети най-близо до Върховното Същество (Уакан-Танка, Слънцето, Творецът, Старецът, както го назовават в различни индиански езици). Именно затова и неговите пера служат за направата на бойния накит на много племена. Във Фън Шуй пък орелът е символ на остро духовно зрение. Личностите, носещи в името си знака на тази велика птица, са родени лидери. Те са непреклонни, силни, страстни, понякога властни и природно интелигентни.

Делфин

Келтите свързват символа на делфина с лечебната сила на водата, чистата любов и здравото приятелство. Според вярванията, хората носещи имена, покровителствани от делфина, са едни от най-честните, мили и чистосърдечни личности. Те са изключително привлекателни и успяват да заразят всички с харизмата си. Приветливи и много усмихнати. За римляните, делфинът е бил символ на спасението, защото напътствал моряците в откритите води. И до днес се смята, че хората – делфини са Божи пратеници, които имат мисия да възстановяват хармонията на Земята.

Лисица

Хитри и много находчиви личности. Тези хора имат уникалната дарба да оцеляват във всякакви ситуации. Каквито и несгоди и изпитания да им поднесе животът, те някак винаги намират сили да се съхранят и да продължат напред. Във някои култури, лисицата е смятана за посредника на Бог между живите и мъртвите. В Китай тя е символ на богатство и мощ.

Прилеп

В много култури, прилепът е най-черният символ, защото вещае нещастие, тъмнина и смърт. Но за древните гърци и някои африкански племена, прилепът е свещен знак на майсторското ораторство и бистрия ум. Около хората, носещи име, чийто символ е прилеп, витае една тайнственост, която понякога може са бъде фатална. Те са много обаятелни натури и винаги печелят интереса на околните. Предизвикват респект и уважение, но понякога изглеждат и доста строги и дори студени. Истината обаче е, че за каменните им лица се крие една уникална чувственост, която обаче само те решават на кой да разкрият.

Куче

Кучето е символ на вярност, лоялност и доброта. Хората, чието име е покровителствано от кучето, са изключително всеотдайни личности. Те са прями, честни и доблестни. Не си падат по мръсните игрички, лицемерието и подмазването. Предпочитат да загубят с достойнство, отколкото да спечелят нечестно. Също така, предпочитат да кажат истината, каквато и да е нейната цена за тях, вместо да излъжат, за да си спестят неприятностите.

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Любопитно 
Етикети: името зависи човек съдбата 


  Още статии по темата


  Коментари

хач 26.01.2014 11:57:44
Ана как се изчислява в случая
христова 26.01.2014 15:26:34
каде ви е таблицата
явор 26.01.2014 22:53:32
явор се смята 10, кое да чета?
Теодора 27.01.2014 15:21:44
Как се смята моето име-Теодора,че нещо не можах да схвана :).Благодаря предварително
Цветомира 28.01.2014 09:09:56
Явор, и аз съм на твоя хал ......10 или 0 и двете ги няма !!!
Боряна 28.01.2014 17:23:33
10 = 1 + 0 = 1 (логично)
Petrunka 28.01.2014 17:23:59
Vsichki ste Idioti, kvi sa teq vuprosti...vaobshte chetete li?
Ерза 28.01.2014 22:34:37
Ейй,таз Петрунка ,колко е любезна...и възпитана даже... Ама поне пиши на кирилица и после критикувай!!
Javor Jim 06.02.2014 20:14:15
Abe, kvi sa tiq gluposti deto palnite Internet prostranstvoto !
Aide mi kajete , kakvo jivotno otgovarq na moeto ime - Javor , pri polojenie che se polu4ava chisloto 19 = 1+9 =10 ??? :DDDDD
Борислава 02.03.2014 15:04:22
Извинявам се много, ама може ли да сте толкова глупави и да го показвате публично отгоре но всичко? Четете бе хора! Четете какво е написано, просто и ясно: Резултата трябва да се сведе до едноцифрено число, какво не е ясно, събирате докато остане 1 число... Нулата също е число, така че, 10 е равно на 1+0=1!!!
Пред всяка комбинация от букви има цифра, която съответства на тези букви, ако ги има във вашето име. Например цифрата 2... зад нея са буквите Б,К и Т - това означава, че ако имате такава буква в името тя отговаря на числото 2. написвате си името, а под него слагате съответстващите на буквите цифри от таблицата, после смятате, докато доведете сбора до едноцифрено число... толкова е елементарно!
дида 02.03.2014 23:29:24
много вярно за кучето
Ивелина 10.05.2014 21:09:09
Всичко е абсолютно вярно за мен - числото 1 тоест кон.
aйше 02.07.2014 13:49:56
кое е моето число
Борислава 28.02.2016 04:12:25
Нищо не разбирам ,как да си изчисля Борислава ?
анонимен 01.03.2016 18:43:35
Kak go iz4islihte az ne moga
анонимен 01.03.2016 18:45:12
Kak go iz4islihte az ne moga
анонимен 01.03.2016 18:46:45
Elena koe sam
Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Съдбата на човек зависи от името му, вижте как!". Също така можете да намерете статии за: името, зависи, човек, съдбата и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |