Променят графика на сметосъбирането
  Начало » Новини » Променят графика на сметосъбирането
Харесайте facebook страница ни

Променят графика на сметосъбирането

Графикът за обслужване на съдовете за смет ще бъде променен, като бъде изтеглен в светлата част на деня. Това съобщи директорът на ОП „Чистота“ Иван Стоянов. Кампанията е във връзка с постъпили сигнали в ОП „Чистота“ за шум при сметосъбирането в ранните часове, както и няколко сигнала от последните дни, публикувани в пловдивските медии.

„Осъзнаваме неудобството, което това наше действие рискува да предизвика: необслужени контейнери до обяд и затруднение на трафика; в жегите може да има неприятна миризма от съдове за смет, като се вземе предвид характерът на отпадъка – дини, пъпеши, домати и други биоотпадъци; възможно е да има шум във времето за следобедна почивка от 14 до 16 часа. Но за да оправдаем девиза си „Винаги в услуга на града“, ние сме длъжни да предприемем мерки съобразно получените сигнали“, коментира Иван Стоянов.

Директорът на „Чистота“ заяви, че на тел. 032 675 817 очаква  отзивите на гражданите за промяната, която ще започне от 16 август /сряда/.  
 

Източник: dariknews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: сметосъбиране график смяна 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Променят графика на сметосъбирането". Също така можете да намерете статии за: сметосъбиране, график, смяна и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |