Пресичането като "Мисия невъзможна"
  Начало » Новини » Пресичането като "Мисия невъзможна"
Харесайте facebook страница ни

Пресичането като "Мисия невъзможна"

Пловдивска майка се обърна, за да сподели своите притеснения за опасностите, дебнещи по пътя, както и да се обърне с молба за разрешаване на проблема, касаещ пешеходната пътеката, която пресича прелеза и води до ОУ "Кочо Честеменски" на бул. "Копривщица".

"15 септември мина, а някои пешеходни пътеки, водещи към училището, още липсват. Конкретната пешеходна пътека е изтрита почти нацяло. Има знак, но никой не му обръща внимание. Колите не спират, защото едва ли не това място е забранено за пресичане.

Всяка сутрин водя дъщеря си на училище и пресичането е мисия невъзможна, ако не започна да подавам знак с ръка някой да спре. Затвореният бул."Васил Априлов" допълнително усложнява обстановката, защото голям поток минава точно през бул. "Копривщица".

Голямата молба на притеснената майка е на това място да се освежи пешеходната пътека, както и да се постави светлинен индикатор. "За да може децата да пресичат спокойно, а не да се чувстват така, сякаш пресичат на забранено място", коментира още тя.

Източник: plovdiv24.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: пресичане улица невъзможно 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Пресичането като "Мисия невъзможна"". Също така можете да намерете статии за: пресичане, улица, невъзможно и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |