Преглед на вестник „Акцент", 12 юли 2012 година
Вторник, 22 Май 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Преглед на вестник „Акцент", 12 юли 2012 година
Харесайте facebook страница ни

Преглед на вестник „Акцент", 12 юли 2012 година

В новия си брой „Акцент" дърпа пердето пред агенцията за сексшантажи на Антон Петров-Хамстера „Май Ейджънси". И разказва за човека, обирал парите от проституцията с елитните манекенки и видните политици – Мирослав Желев - Глухия. Въпросният субект уреждал затлъстелите управници с фина женска плът в добре охранявани вили в селата Храбрино и Марково. И през ръцете му минавали до 100 000 лева месечно. Колко политически компромата има в пазвата му, засега знае само министър Цветан Цветанов.

В деня, когато оставката на кметицата на „Южен" П. К. /както е написана в протоколите на КАТ/ ще се разглежда от ОбС, вестникът пуска коментара „На Павлинка краката са къси". И в него припомня, колко дразнещо често Павлинка и съпартийците й използват думата „морално".

„Акцент" продължава и темата със злополучния чорбаджия на „Градски транспорт" Ангел Батаклиев, който през седмицата бе натиснат от синдикати и НАП заради неплатени осигуровки. И откри, че фирмата търси експерт по човешки ресурси и ТРЗ, чиято задача ще е очевидно потушаването на бунта на борда на „Градски транспорт".

Вестникът разказва с изключителни подробности за Тихина – базата, където се обучават родните командоси. И показва, че „българският форт Браг" не отстъпва по нищо от прочутата алма матер на Джон Рамбо.

Темата за скандалите с разпределянето на средствата от фестивала „Нощ на галериите и музеите" е продължена. Писмо на читател описва условията, при които фондация „Отворени изкуства" търси да назначи 20 млади хора, които трябва да й работят напълно безплатно. И срещу този труд на безсребърниците стои несериозното обещание, че щели да натрупат опит в журналистиката, операторското майсторство и други подобни. „Доколко безсребърна е г-ца Сариева", пита читателят ни.

"Акцент" припомня и балканския трилър, развихрил се около изгонването на изпълнителния директор на волейболен клуб „Марица" Стоян Гунчев - Чугуна. И недоумението, което предизвика в спортните ни среди то.

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: вестник акцент преглед 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Преглед на вестник „Акцент", 12 юли 2012 година". Също така можете да намерете статии за: вестник акцент, преглед и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |