Предсказания за 2013 г.: пророчеството на астролозите и ясновидците
Неделя, 20 Май 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Предсказания за 2013 г.: пророчеството на астролозите и ясновидците
Харесайте facebook страница ни

Предсказания за 2013 г.: пророчеството на астролозите и ясновидците

Земята се придвижва към следващо ниво на развитие, което ще продължи 5126 години

Какви са предсказанията за 2013 г.? Да започнем с това, че май не разбрахме съвсем правилно древните маи и решихме, че през 2012 г. непременно трябва да чакаме Апокалипсиса. "Краят на цивилизацията" – това не е гибелта на съвременното човечество. Това е само придвижване на планетата Земя към следващо ниво на развитие, което ще продължи 5126 години. Вече има нови предсказания за 2013 г., на които си струва да вярваме повече, отколкото на всички тези "прогнози" за края на света през 2012 г.

Какво всъщност казват екстрасенсите и ясновидците?

Предсказанията на екстрасенсите за 2013 г. показват, че човечеството ще трябва да мине през много изпитания. Очаква се изменение на климата, което ще предизвика природни бедствия, които, между другото, всяка година измъчват съвременния човек. Най-вероятно точно през тази година ще бъде измислено лекарството против рак, което подсказва, че научният прогрес няма да спре.

Колкото и да звучи странно, според гадателите в световен мащаб на Русия е подготвена специална съдба - тя ще бъде страната, която ще поведе света след себе си. Разбира се, това сега звучи направо като хумористична прогноза за 2013 г. Но преди да се смеете, си спомнете, че много учени и изтъкнати умове на света предвиждат безпрецедентен разцвет именно на тази държава. Такива известни ясновидци в миналото като Баба Ванга и Едгар Кейси посочват особената роля на Русия през 2013 г., а на тях не може да не им се вярва, защото техните прогнози са се сбъдвали неведнъж...

Предсказанията на астролозите за 2013 година

Какво казват астролозите? Те свързват новия цикъл с преместването на полюсите на Земята и другите небесни тела. Астролозите смятат, че през 2013 г. ще се измести Слънцето. Това ще доведе до промяна на цялата Слънчева система. Централно Слънце ще стане Сириус.

Астрологичните прогнози за 2013 г. показват, че започва ерата на светлината, ерата на духовна чистота, пробуждане. И... астролозите са твърдо убедени в своите прогнози. В крайна сметка, тежки природни бедствия се случват редовно по целия свят. Според астролозите обаче бедствията ще продължат да отнемат живота на много хора, особено през 2013-а, но оцелелите ще бъдат духовно просветени личности.

Източник: 2013god.ru
Прегледайте още новини и статии от: Любопитно 
Етикети: 2013 астрология гадания пророчества 


  Още статии по темата


  Коментари

assense 27.12.2012 15:51:24
Всичко това е предварително отразено в прогнозите ми за 2013год., които са описани предварително още в края на 2011год. за събитията, които ще произтекат за възхода на Земята ни от края на 2012год.Като начало ще има сериозни природни катаклизми в първия 3-год. период, а след това нещата постепенно ще се успокояват, като приоритет ще имат духовните ни пречиствания. Това което е отразено в прогнозите на баба Ванга и Едгар Кейси е вярно за приоритета на Русия в световен мащаб като страна на светлия лъч за духовното изцеление на човечеството на майката Земя.
kiril nikolov 10.01.2013 19:49:57
tova me oplashi totalno
eli 14.01.2013 14:03:34
ne viarvam na ni6to dokato ne se slu4i nai-malko na Vanga
Веселин 06.09.2013 12:02:44
До kiril nikolov: Приятелю, изучи Библията да разбереш цялата истина за човечеството и земната история, и ще имаш надежда която ще ти дава кураж в този живот! Бог е обещал вечен живот за всички които копнеят и търсят истината такава каквато е, а тя е написана в Библията (Божието Слово) Успех !!!
Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Предсказания за 2013 г.: пророчеството на астролозите и ясновидците". Също така можете да намерете статии за: 2013, астрология, гадания, пророчества и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |