Повечето пловдивчани плащат до 100 лева парно за февруари
  Начало » Новини » Повечето пловдивчани плащат до 100 лева парно за февруари
Харесайте facebook страница ни

Повечето пловдивчани плащат до 100 лева парно за февруари

Близо 80 на сто от ползващите парно в Пловдив ще платят до 100 лева за сметките през февруари. На стойност между 100 и 200 лева са фактурите за миналия месец на 19 процента от клиентите на ЕВН Топлофикация. Едва 2 процента от абонатите на дружеството ще трябва да платят повече от 200 лева. 

Средната стойност на месечните сметки за парно през февруари в Пловдив е  66,75 лева. Това е с 26 лева по-малко спрямо сметките за януари, заради по-ниските отчетени температури в първия месец на годината.

Повечето  клиентите на топлофикационното дружество  са избрали месечен дистанционен или визуален отчет в своите имоти. Така се избягва рискът от изравнителни сметки в края на сезона, тъй като абонатите заплащат всеки месец своето реално потребление.  

Източник: radioplovdiv.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: пловдивчани плащане сметки парно 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Повечето пловдивчани плащат до 100 лева парно за февруари". Също така можете да намерете статии за: пловдивчани, плащане, сметки, парно и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |