Потресаващо! Извънземни искат секс с българки (видео)
  Начало » Новини » Потресаващо! Извънземни искат секс с българки (видео)
Харесайте facebook страница ни

Потресаващо! Извънземни искат секс с българки (видео)

От началото на лятото случаите на изнасилените от зелени човечета са се увеличили значително

Шокиращи разкрития за секс на извънземни с български жени направиха от десетте родни организации за контрол по космическите въпроси.

Според техните сведения, от началото на лятото случаите на изнасилени от марсианци са се увеличили значително и на практика не минава дори и един ден, без някоя дама да изписка за помощ на тел. 112. Най-често галактическите насилници проникват в домовете на своите жертви с помощта на телепорт, уточняват от асоциацията "Феномена", пише skandalno.net. Благодарение на напредналата технология за разпад на атомните частици успяват да преминат огромни разстояния за броени секунди и след това се материализират.

Също така има регистрирани случаи, при които нахалниците скачали в домовете директно през прозореца от небето и започвали да отправят неприлични предложения към слисаните домакини.

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Любопитно 
Етикети: извънземни искат секс с българки   Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Потресаващо! Извънземни искат секс с българки (видео)". Също така можете да намерете статии за: извънземни искат секс с българки и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |