Полиция и Бърза помощ пред дома на бабата с 30-те котки от Пловдив
Неделя, 20 Май 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Полиция и Бърза помощ пред дома на бабата с 30-те котки от Пловдив
Харесайте facebook страница ни

Полиция и Бърза помощ пред дома на бабата с 30-те котки от Пловдив

Абсолютен екшън се разиграва в момента в Пловдив. Десетина полицаи помагат на частен съдебен изпълнител Мариана Обретенова да изведе принудително котки и кучета от къща в центъра на ул. "Дондуков"7 А. Пред портата природозащитници организираха импровизиран митинг.

"Аз съм упълномощен от Закона за защита на животните да упражнявам публичен контрол. Пускането на котките е жестокост! Представителите на Зооветеринарния комплекс могат да участват само , когато се отнемат животни в полза на държавата. Те не са слуги на съдебния изпълнител", каза Георги Сербезов, който е председател на Дружество за защита на животните.

Пред входа на къщата да се събрали съседи, повечето от които се оплакват от денонощния тормоз, мръсотията, миризмата на котките и лаенето на кучетата.

Котките трябва да бъдат изведени от жилището на 86-годишната Тонка Гонева, която е на легло. Двете й дъщери в апартамента им на първия етаж са отглеждали 30 котки и три кучета. За животните има изпълнителен лист да бъдат изведени. Днес обаче жените казаха, че вече са подарили животните.

Мариана Обретенова с полицаи влезе в двора и в къщата, а Баба Тонка като я видяла, започнало да й прилошава. Извикана е и Бърза помощ, като лекар ще прегледа бабата.

Източник: pik.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: полиция бърза помощ дом баба котки 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Полиция и Бърза помощ пред дома на бабата с 30-те котки от Пловдив". Също така можете да намерете статии за: полиция, бърза помощ, дом, баба, котки и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |