Почина майката на Йоана Буковска
Неделя, 20 Май 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Почина майката на Йоана Буковска
Харесайте facebook страница ни

Почина майката на Йоана Буковска

Популярната актриса от сериала „Дунав мост" – Йоана Буковска, каза последно сбогом на майка си в събота на централните гробища в Габрово, научи snews.bg от свои източници в града на Рачо Ковача.

Йоана е била съсипана от скръб по любимата си майка и не е проронила нито дума, докато е траел ритуалът по погребението на урната с праха на Велина Милчева. Тя е родена в Габрово и е пожела след смъртта да бъде кремирана , а прахът й да бъде положен в земята край река Янтра. Още през пролетта се появиха бегли съобщения за тежката болест, която мъчи майката на Йона, а през лятото снажната и красива Велина стигна до критичните 35 килограма. Жур­налистката Велина Милчева, която пише основно хуморе­ски и кинорецензии, е работила най-дълго във в."Учителско дело" и в."Жена. Тя е родила Йона на 27 години, след което се развежда и сключва втори брак с журналиста и поета Христо Буковски, хуморист и сатирик от Габрово, върл фен на лявата идея и за­веждащ отдел „Общество и култура" във в."3емя".

Припомняме, че навре­мето майката на актрисата за нищо на света не искаше да даде единственото си дете на Чочо Попйорданов, а когато два­мата се венчаха в църквата на Рила, изстирясала и заедно с мъжа си спрели да й говорят. „Или той, или аз! Избирай!", заявила ултимативно властната Велина на обърканата си наследничка, която според запознати в този период наистина изпитвала силни чувства към „вечния инфантил" Чочо и мечтаела да го дари с рожбата, с която за 7 години брак не го зарадва бившата му половинка Хилда Казасян.

Автор: Боян Милев
Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: България   Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Почина майката на Йоана Буковска". Също така можете да намерете статии за: и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |