Почина автомобилната състезателка Цветомира Георгиева
Неделя, 18 Ноември 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Почина автомобилната състезателка Цветомира Георгиева
Харесайте facebook страница ни

Почина автомобилната състезателка Цветомира Георгиева

Тя беше и ще си остане истинска прима в българския автомобилен спорт

Автомобилната състезателка Цветомира Георгиева е починала, съобщава сайтът RallyXpress.

Информацията за причините за кончината на тази изключителна жена остава малка на този етап, което означава, че такава е била волята на нейното семейство и близките й. Нещо, което трябва да бъде уважено дълбоко от всички, които познаваха Цвети от спорта, а и онези, които бяха по-близки до лъчезарната й личност.

Сайтът с новините в българския автомобилен спорт казва за състезателката няколкото думи, заради качествата й на човек и състезател, с които тя заслужи голямото уважение на колегите си и спечели сърцата на многото зрители.

„Това просто не е възможно, няма как да е истина!“. Така могат да бъда обобщени изказванията на онези, които се опитваха чрез RallyXpress да научат подробности за нелепото събитие.

Но също така, всеки един от тези хора, фенове и състезатели, не пропускаха да кажат добрите слова за Цвети и за нейната усмивка. 

Цвети беше и ще си остане истинска прима в българския автомобилен спорт, чужда на определението и смешните пози на „примадона“. Цвети точно знаеше колко и какво може и нито един път не се опита да представи себе си като недооценена или пренебрегната в състезанията. Притежаваше и още едно качество: общуваше с хората директно и на принципа „Право куме – в очи“.

Цвети не само обичаше точността и фактите, но казваше нещата такива каквито са, никому басма не цепеше, пише още на сайта с новините в българския автомобилен спорт.

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Спорт 
Етикети: почина автомобилната състезателка цветомира георгиева 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Почина автомобилната състезателка Цветомира Георгиева". Също така можете да намерете статии за: почина, автомобилната, състезателка, цветомира георгиева и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |