Обявиха горещи телефони за трошките в Кючука
Петък, 19 Октомври 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Обявиха горещи телефони за трошките в Кючука
Харесайте facebook страница ни

Обявиха горещи телефони за трошките в Кючука

Кметството в "Южен" обяви "горещи" телефонни номера, на които граждани могат да сигнализират, ако видят, че автомобили, излезли от употреба, са изоставени на общинските терени. Телефоните са 032/276-140 и 032/276-131, на дирекция "Екология", съобщиха вчера от районната администрация.

В "Кючук Париж" проблемите с паркирането са жестоки и затова кметството предприема крути мерки срещу возилата, които неправомерно, в нарушение на общинската наредба, заемат дефицитните места. Три автомобила, излезли от употреба, са вдигнати през последните дни. Колите са били зарязани от дълго време на ул. „Дамяница“ №2 и на „Константин Нунков“ №9 и №11.

„Даваме толеранс от три месеца, в който срок собствениците могат да предадат транспортното средство на площадки за разкомплектоване. Друга опция е колата да бъде преместена в частен имот“, напомни кметът на района Борислав Инчев.

През 2017 г. в "Южен" са дадени общо 139 предписания до собствениците да махнат возилата си от улиците, тротоарите и междублоковите пространства. От тях 24 автомобила са репатрирани. През 2018 г. предписанията са 93 броя, а принудително премахнатите автомобили са 11.

Източник: marica.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: телефон коли стари 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Обявиха горещи телефони за трошките в Кючука". Също така можете да намерете статии за: телефон, коли, стари и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |