Община Пловдив: Не се разхождайте върху заледения Гребен канал
  Начало » Новини » Община Пловдив: Не се разхождайте върху заледения Гребен канал
Харесайте facebook страница ни

Община Пловдив: Не се разхождайте върху заледения Гребен канал

„Надявам се гражданите да проявят по-голямо чувство на отговорност и да не слизат по хлъзгавия бряг и да се разхождат върху леда, който е сковал водата на Гребния канал, а да се разхождат по алеите“. Този призив заместник-кметът Георги Маринов отправи към жителите и гостите на града. Повод за това са зачестилите особено през уикенда случаи на младежи, които, за да си направят по-интересна снимка, нарушават разпоредбите и се разхождат по леда.

Поради резките температурни амплитуди, които наблюдаваме през последните дни, ледът на канала на Гребната база е тънък на места и разхождането върху него е опасно и крие огромен риск от пропукването му и падане във водата, както за хората, така и за техните домашни любимци.

„От скоро Гребният канал се превърна в особена атракция и много хора се изкушават да се разхождат върху замръзналата водната повърхност, но нека не забравят, че това е сериозна опасност за техния живот и здраве“, заключи Георги Маринов.

Източник: дарик
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: община предупреждение разхождане лед гребен канал 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Община Пловдив: Не се разхождайте върху заледения Гребен канал". Също така можете да намерете статии за: община, предупреждение, разхождане, лед, гребен канал и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |