Нови директори на Английската, Френската и Математическата
  Начало » Новини » Нови директори на Английската, Френската и Математическата
Харесайте facebook страница ни
55 се явиха на изпит за

Нови директори на Английската, Френската и Математическата

Събралите над 50 точки на писмения изпит ще бъдат допуснати до втория етап - събеседване

На днешния писмен изпит с тест за директори на 17 училища в Пловдив и областта, който се проведе в сградата на Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия и продължи 2 часа, се явиха 55 кандидати за директори. Тези, които съберат над 50 точки на писмения изпит, ще бъдат допуснати до втория етап - събеседване.

Очаква се да бъдат избрани директори за Английската гимназия, където ексшефката Мариана Генчева бе уволнена и на нейно място временно е Пенка Стайкова. След пенсионирането на Кирчо Атанасов, начало на Математическата гимназия отново е Ивайло Старибратов, който също ще трябва да се яви на конкурс. Във Френската гимназия ситуацията е същата - създателката на училището Нели Вачкова излезе в пенсия.

Трябваше конкурсите да стартират през октомври, но бяха отложени. Участието на бившата шефка на ведомството Павлинка Кацарова в предизборната кампания като кандидат за втори мандат общински съветник остави Инспектората в изчаквателна позиция. След официалното обявяване на новия началник - Иванка Киркова, със заповед на министъра на образованието Сергей Игнатов, администрацията в РИО започна да отхвърля забавените задачи.

Източник: darik
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: директори конкурс училище 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Нови директори на Английската, Френската и Математическата". Също така можете да намерете статии за: директори, конкурс, училище и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |