НАП и МВР проверяват големите зеленчукови борси до Пловдив
Неделя, 20 Май 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » НАП и МВР проверяват големите зеленчукови борси до Пловдив
Харесайте facebook страница ни

НАП и МВР проверяват големите зеленчукови борси до Пловдив

Масирани проверки на трите големи тържища на територията на Пловдивска област - Плодовитово, Първенец и Огняново, организират от НАП и МВР.

Ще се проследява движението на всички превозни средства към и от борсите, като ще се контролира дали за стоката, която се продава има счетоводни и транспортни документи. Редом с това фискалните агенти ще проверяват дали за продажбите се издават касови бележки, съобщиха от приходната агенция.

Акцията вече започна от зеленчуковата борса в Първенец, където при проследяване на вноса на плодове и зеленчуци, е задържан ТИР със стока без документи.

От началото на 2017 г. фискалните агенти на НАП са извършили 50 000 проверки на транспортни средства, като на 15 000 са поставени технически средства за контрол. В резултат на извършените контролни действия са наложени 300 обезпечения, за да се избегне отклонение от облагане, уточниха още от НАП.
 

Източник: дарик
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: проверка НАП мвр зеленчукови борси 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "НАП и МВР проверяват големите зеленчукови борси до Пловдив". Също така можете да намерете статии за: проверка, НАП, мвр, зеленчукови борси и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |