На Централна гара - живот сред кондоми и стонове
Петък, 19 Октомври 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » На Централна гара - живот сред кондоми и стонове
Харесайте facebook страница ни

На Централна гара - живот сред кондоми и стонове

Проституцията в квартала срещу Централна гара е оставила трайни следи навсякъде в района. Хората, които имат нещастието улиците им да са превзети от жриците на любовта, отдавна са свикнали да ходят в мръсотия и нощен шум.

Щом падне мрак, в квартала настава тъмнина. На много места липсва осветление, а "скритите места", където жриците могат да практикуват древния си занаят, са десетки. През нощта на 9 януари дори нямаше ток и по алеята на любовта, а проститутките имаха пълна свобода за действие.

Сред най-честите места, които подбират, е паркингът до локалното платно на бул. "Христо Ботев". Там от години има една изоставена кола с английска регистрация. В последно време тя е превърната в бардак, стъклата са изпотрошени, а вътре са захвърлени отпадъци от всякакъв характер и естество. В студените дни жриците използват колата за скривалище.

Малко по-надолу е и върбата на разврата - близо до фургона на ОП "Чистота". Чакълената настилка вече трудно се вижда. Причината обаче не е в опадалите листа, а в стотиците презервативи, които могат да се ринат с лопата. За добавка към прекрасната картина там са изхвърлени купища хартия, дамски превръзки, има и изпражнения.

Местата, където проститутките работят, са точно под прозорците на живеещите в квартала. Зимата пак е добре, но вечер хората са принудени да слушат всички звуци на платената любов.

Източник: marica.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: гара централна шумове 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "На Централна гара - живот сред кондоми и стонове". Също така можете да намерете статии за: гара, централна, шумове и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |