Мощен взрив разтърси Варна
Неделя, 24 Юни 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Мощен взрив разтърси Варна
Харесайте facebook страница ни

Мощен взрив разтърси Варна

Мощен взрив разтресе варненския кораборемонтен завод "ТЕРЕМ" в 10.22 часа, съобщават oчевидци, цитирани от "Флагман". "Гъст облак дим и пламъци последваха веднага след взрива. Чуваме сирени на пожарни коли", допълват те.

Все още не е ясно какво се случва, няма официална информация от институциите. 

В 10:45 часа стана ясно, че е избухнал огромен пожар, който се гаси от кораб. На място е пристигнала и линейка от Белослав.

Още от сутринта пристигат сигнали за остра задушлива миризма в много части на града, съобщава от своя страна "Нова Варна". Читатели, живеещи в районите на Центъра, Автогарата, Колхозния пазар, оприличават миризмата на такава на нафта, бензин и сяра, някои от тях дори се страхуват да изведат децата си навън. Миризмата се усеща още в кварталите “Трошево”, “Владиславово”, “Цветен”.

От РИОСВ – Варна са обяснили за “Нова Варна”, че към момента инспектори извършват проверки на място, за да уточнят източника на миризмата и допълниха, че телефоните им прегарят от сигнали на граждани. От РИОСВ обещаха по-късно да има официално съобщение от тяхна страна. Има вероятност аномалията да има нещо общо с вчерашното поредно замърсяване на въздуха във девненския квартал “Повеляново” с азотни оксиди. Вече има случаи на варненци, които не се чувстват добре физически и твърдят, че им прилошава, отдавайки го на замърсяването на въздуха


Източник: blitz.bg
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: взрив разтърсване варна 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Мощен взрив разтърси Варна". Също така можете да намерете статии за: взрив, разтърсване, варна и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |