Мъж потроши колата на съседи, ядосан на кучето им
Петък, 19 Октомври 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Мъж потроши колата на съседи, ядосан на кучето им
Харесайте facebook страница ни

Мъж потроши колата на съседи, ядосан на кучето им

Мъж потроши колата на съседите си, защото се ядосал, че немската им овчарка лае.

От година заплашвал, че ще отрови или убие кучето им. Вместо това потрошил колата им. След удара застрахователите са я обявили за "тотална щета".

Историята е от село Марково, Пловдив. Пред потърпевшите - семейство Колеви - мъжът казал, че е блъснал автомобила случайно.

"Обади се към 8 ч. сутринта, за да каже, че кучето го е събудило, ядосал се и ударил колата. Аз не можех да си представя как това се случва, защото виждате къде се намира колата - не може без да иска да я удари", разказа Нели Колева пред Нова тв.

Мъжът, който живее през една къща от Колеви, от една година заплашвал да отрови кучето и настоявал семейството да махне животното, искал и да се бие със съпруга на Колева.

"Да, понякога кучето лае. Е, и в един момент, когато го е събудило рано, просто е решил да си излее яда на колата. Това можеше да не е колата, можеше да съм аз, мъжът ми или който и да е друг човек тук... Това в никакъв случай не е случаен удар", казва жената.

Тя била на почивка, когато това се случило миналия четвъртък.

"Не можах да повярвам. Как е възможно от един удар да се получи такова нещо. То е натискано умишлено, за да може тая кола да се вкара отзад в платформата и да бъде унищожена."

Друг съсед, който в този момент си бил вкъщи, разказва, че чул силен удар и първоначално не разбрал какво става. Излязъл и видял. "За мен това е умишлено унищожаване на колата...Версията е, че при случайна маневра ударил колата, което е невъзможно. Впрочем, и полицаите, които бяха тук от Криминална полиция бяха на същото мнение, но предадоха случая на пътната полиция, все едно, че е пътно-транспортно произшествие. А това е умишлено унищожаване на частна собственост."

Семейството прибрало младото куче, под 2-годишно, което нямало дом и му осигурило такъв. Кръстили го Найден. Реакцията на съседа ги принудила да го пратят другаде, само и само Найден да е жив.

На гневния съсед е съставен акт.

Източник: offnews.bg
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: заплахи кола потрошена 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Мъж потроши колата на съседи, ядосан на кучето им". Също така можете да намерете статии за: заплахи, кола, потрошена и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |