Малина: “Нещата може и по-бавно да стават, но важното е да се получават на финала!”
Неделя, 18 Ноември 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Малина: “Нещата може и по-бавно да стават, но важното е да се получават на финала!”
Харесайте facebook страница ни

Малина: “Нещата може и по-бавно да стават, но важното е да се получават на финала!”

Съвсем скоро в ефира на “Планета” ще се появи толкова дългоочаквания клип на Малина към най-новата й песен, “Двойници”. В предаването “Звездно” певицата сподели, че това е проект, който подготвя повече от осем месеца, тъй като желанието й е било да изпипа всичко в детайли. Новото парче вече излезе и на официален носител - в CD албума “Payner Summer Hits 2012″ и Малина е много щастлива, че вече се приема много добре от публиката.

“Нещата може и по-бавно да стават, но важното е  да се получават на финала!”, казва звездата. Тя споделя, че най-много държи на качеството, затова има много по-малко песни и не е толкова продуктивна, колкото нейните колеги, но това не означава че е по-малко качествена. Малина разказва, че “Двойници” е страхотна симбиоза между текст и ритъм, с много стойностен текст и носи страхотно настроение.

Относно видеоклипа, певицата споделя, че най-трудно за нея е било да реши как да изглежда в него и какво иска да покаже, тъй като в кариерата си до момента винаги се е стремяла всеки клип да носи някакво послание и да бъде визуално различен от другите. Една от сцените във видеото е била едно от най-трудните неща, които е правила в живота си, тъй като самото изпълнение на “каскадата” би било истинско предизвикателство дори за професионален акробат.

 
“Действието се развива на няколко метра над земята, аз буквално “летя”, държейки се само на 2 куки!”, разказва певицата. Тя смята, че тренировките във фитнеса и дългите репетиции много са й помогнали, за да успее да се справи със сложните акробатични движения. Малина издава, че видеоклипа се бави, тъй като е сниман на greenbox, което предполага по-дълга обработка на кадрите.Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: LifeStyle 
Етикети: малина 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Малина: “Нещата може и по-бавно да стават, но важното е да се получават на финала!”". Също така можете да намерете статии за: малина и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |