Махнаха "гениалните" рампи на подлезите в "Северен"
Събота, 20 Октомври 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Махнаха "гениалните" рампи на подлезите в "Северен"
Харесайте facebook страница ни

Махнаха "гениалните" рампи на подлезите в "Северен"

Новите рампи в подлезите в район "Северен", от които се оплакаха читатели, вече са демонтирани. Замени са с метални шини, за да се осигури достъпна среда за хората с увреждания. Това заяви кметът на района Ральо Ралев.

Райкметът обясни, че демонтажът на бетонните рампи, които бяха изградени, както и сега монтажът на металните шини, са за сметка на фирмата-изпълнител на ремонта. По изисквания, за да се осигури достъпна среда, наклонът на рампата трябва да е 5 до 10 градуса за рампа с дължина до метър и половина. Този наклон не е постигнат с бетон, което е наложило връщането на металните шини.

По думите на райкмета резултатът от ремонта на подлезите е налице. Миналата седмица в четвъртък, когато беше големия порой, подлезите не са били наводнени. "Поставените помпи и клапани работят", завърши кметът на "Северен".

Източник: plovdiv24.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: подлези рампи махнаха 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Махнаха "гениалните" рампи на подлезите в "Северен"". Също така можете да намерете статии за: подлези, рампи, махнаха и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |