Кулезич превзе сутрешния блок на "Нова телевизия"
Неделя, 24 Юни 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Кулезич превзе сутрешния блок на "Нова телевизия"
Харесайте facebook страница ни

Кулезич превзе сутрешния блок на "Нова телевизия"

Скандалната водеща си присвои функциите на Ани Цолова и Виктор Николаев

Водещата Люба Кулезич буквално превзе сутрешния блок на Нова телевизия, на който гостуваше тази сутрин, и иззе функциите на Ани Цолова и Виктор Николаев. Тя започна в типичния си рязък стил да разпитва другия гост - журналистката Нора Стоичкова. Освен острите лични нападки към събеседника си, Кулезич се впусна в до болка познатите си дълги речи, без да дава думата на присъстващите в студиото.

"Гнусно е да се използват млади хора в името на някакви неясни политически цели. Аз бях сред протестиращите студенти през 1990 г., но след това бяхме използвани. Някои хора капитализираха нашата енергия", заяви Стоичкова. "Студентите нямат нито едно заявление до Столична община с искане за разрешение за протеста. Неясните им тези за мен са доказателство за това, че не знаят защо протестират. На протеста пред Президентството поне се знае кой стои зад протестиращите - г-н Бареков. Не знам какво правят в СУ хора, които бяха и сред протестиращите пред Министерския съвет", коментира още тя.

"Думата гнус се употребява за хлебарки, мишки и т.н"., сряза я Кулезич.

"Тази дума се употребява за всички протестиращи от 1990 г. насам. Така наричат всички, които искат нещо в тази държава да се промени. Не е страшно, че някой може да употреби енергията на младите хора, много по-страшно е срастването на мафията с държавата. Още в събота предупредихме студентите, че ще започнат да ги омаскаряват и това вече е факт", коментира още Люба.

Стоичкова настояваше, че окупарите тормозят жителите на столицата, които не могат да се придвижват нормало от месеци. "Те нямат нито едно разрешение от общината за тези протести", подчерта Стоичкова, която е бивш журналист от тв "Скат" и радио К2.

Източник: pik.bg
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: люба кулезич сутрешен блок ножа телевизия 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Кулезич превзе сутрешния блок на "Нова телевизия"". Също така можете да намерете статии за: люба кулезич, сутрешен блок, ножа телевизия и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |