Извратеняци отвличали момичета, биели ги и пъхали предмети в гениталиите им
  Начало » Новини » Извратеняци отвличали момичета, биели ги и пъхали предмети в гениталиите им
Харесайте facebook страница ни

Извратеняци отвличали момичета, биели ги и пъхали предмети в гениталиите им

Жертвите са от бургаско село - издърпвали ги за косите направо от улицата

Двама изверги се изправиха днес пред Бургаския районен съд - Георги Иванов Гочев, който има и швейцарско гражданство, и ромката Стоянка Тодорова, с която той е живеел на семейни начала.

Проникновените изповеди на 4 момичета от с. Маринка за сексуалните гаври с тях от съседа им Георги Гочев принуди магистратите от Бургаския районен съд да проведат заседанието при закрити врати. Журналисти също не бяха допускани в залата, но Флагман.бг разкрива потресаващи факти около случилото се в бургаското село точно преди година.

Сайтът не съобщава имената на жертвите, които успяха да съберат смелост и да се изправят лице в лице с насилниците си в съда, за да потърсят възмездие, поради деликатността на материята.

Извратенякът Георги Иванов Гочев и половинката му - ромката Стоянка Тодорова, през периодът 20 февруари – 14 март 2012 година са отвличали жертвите, някои от момичетата са били издърпвани за косите директно от улицата и вкарвани брутално в колата на обвиняемите. В дома на Гочев потърпевшите били завързвани за повече от едно денонощие, като ромката вкарвала различни предмети в половите им органи пред очите на изверга, който се възбуждал и облекчавал. И четирите момичета, които са пълнолетни, били бити, но нито една от тях не била изнасилена. Гочев са самозадоволявал, като ги докосвал, опипвал и удрял.

Делото протече по съкратено производство, тъй като Гочев и Тодорова признаха отчасти вината си за стореното. Двамата са обвинени още за грабеж и изнудване.

Очаква се утре следобед съдия Диана Ганева да излезе със съдебно решение.

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: изнасилване изнасилвач 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Извратеняци отвличали момичета, биели ги и пъхали предмети в гениталиите им". Също така можете да намерете статии за: изнасилване, изнасилвач и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |