Изоставен любовник изби зъбите на съперника си
Понеделник, 24 Септември 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Изоставен любовник изби зъбите на съперника си
Харесайте facebook страница ни

Изоставен любовник изби зъбите на съперника си

Изоставен любовник изби зъбите на новия приятел на изгората си, като го нападна пред куп хора в популярно заведение на Сточна гара.

След това твърдял, че не е нанасял никакви удари, а другият останал без няколко зъба, защото паднал. Няколко свидетели, сред които и барманът на клуба, обаче потвърждават пред Районния съд в Пловдив, че е имало бой. Така ревнивецът вече е условна присъда от 6 месеца и ако е недоволен, може да я атакува пред Окръжния съд.

Нападателят и неговата приятелка се разделили преди повече от 3 години  и в края на 2014-а тя започнала да излиза с друг мъж, който бил от Браниполе. Около 23 часа на 15 август 2015-а новата двойка се разположила на бара в заведението на бул. „Хр. Ботев” и си поръчала бутилка вино. След около 10-15 минути се появил зарязаният Ромео, който се насочил към жената и я попитал:„Сега много по-добре ли ти е?“, след което й обяснил, че е евтина. Новият й партньор попитал мъжа кой е и какво става, с което си изпросил няколко удара в главата. След нападението усетил, че в устата му има остатъци от зъби и изпадали коронки, и отишъл на преглед. След като се освидетелствал, подал сигнал в полицията и така се стигнало до съдебен процес.

Източник: marica.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: любовник побой съд 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Изоставен любовник изби зъбите на съперника си". Също така можете да намерете статии за: любовник, побой, съд и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |