Ивайло Калфин е модерният ляв в българската политика
Неделя, 24 Юни 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Ивайло Калфин е модерният ляв в българската политика
Харесайте facebook страница ни
Президентът Георги Първанов:

Ивайло Калфин е модерният ляв в българската политика

Не бих искал да участвам и да имам право на трети мандат, два мандата са предостатъчно

Ивайло Калфин е модерният ляв в българската политика. Това каза президентът Георги Първанов в сутрешния блок на бТВ „Тази сутрин".

Ивайло Калфин е посочен от около 110 общински организации на Българската социалистическа партия, много повече от останалите организации. Той е изборът на левицата във всяко отношение. В определени среди в БСП имаше ръмжене в началото, но Ивайло Калфин е модерният ляв в българската политика. Винаги е бил носител на модерната визия за лявото и не случайно седи така добре в Европа. Да припомня - как се преборихме еврото да бъде изписвано на кирилица, помня как Ивайло се пребори за това - каза Първанов.

На въпрос за евентуална кандидатура на Росен Плевнелиев за президент и възможностите му спрямо Ивайло Калфин, Георги Първанов каза: Ако има истински реален президентски дебат, шансовете са на страната на Калфин, но не подценявам и останалите участници - и г-жа Кунева, и г-н Христов са подготвени политици, доказани. Очаквам интересна кампания, каза Първанов.

Не бих искал да участвам и да имам право на трети мандат, два мандата са предостатъчно, много изхабява една такава институция - каза Първанов.

Източник: bTV
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: Георги Първанов 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Ивайло Калфин е модерният ляв в българската политика". Също така можете да намерете статии за: Георги Първанов и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |