Хората са смаяни! Ново чудо на Кръстова гора - нямо дете проговори, а болна от рак с разсейки жена оздравя
Вторник, 22 Май 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Хората са смаяни! Ново чудо на Кръстова гора - нямо дете проговори, а болна от рак с разсейки жена оздравя
Харесайте facebook страница ни

Хората са смаяни! Ново чудо на Кръстова гора - нямо дете проговори, а болна от рак с разсейки жена оздравя

Нямо дете проговори, след като пи лековитата вода на аязмото в Кръстова гора.

Това се е случило в навечерието на Кръстовден, разкри отец Серафим пред "Телеграф".

"Имахме и една жена, която беше болна от рак и имаше разсейки, която оздравя и за благодарност няколко години работеше безвъзмездно в манастира", добави попът.

Хората, на които им се е случило чудото, сами записват историите си в летописната книга и дори оставят имената и адресите си. И християни и мюсюлмани вярват в свещените сили на Кръстова гора. Всяка година манастирският комплекс "Света троица - Кръстова гора" събира на 14 септември над 10 000 поклонници на височина 1545 метра над морското равнище. Повечето от тях разпъват палатки и надуваеми дюшеци и преспиват под открито небе, защото вярват в силата на Бога и в силата на свещеното място.

Историите за чудесата, при които бездетни семейства се сдобиват с рожби, неми и глухи проговарят и чуват, а раково болни оздравяват, не са пресилени. Истински са чудотворните изцеления със силата на молитвата и вярата и те се записват в летописната книга на обителта, разказва йеромонах Серафим от манастирския комплекс.

Източник: blitz.bg
Прегледайте още новини и статии от: Любопитно 
Етикети: кръстова гора чудо християни 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Хората са смаяни! Ново чудо на Кръстова гора - нямо дете проговори, а болна от рак с разсейки жена оздравя". Също така можете да намерете статии за: кръстова гора, чудо, християни и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |