GSM-завера договаря терена за кучкарника
Неделя, 18 Ноември 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » GSM-завера договаря терена за кучкарника
Харесайте facebook страница ни

GSM-завера договаря терена за кучкарника

Съветниците от ВМРО- НИЕ иска подкрепа от другарите от БСП сделката да мине

Мобилните телефони на общинските съветници от ВМРО – НИЕ и БСП вчера прегряха. Пред репортер на SNews.bg трима от тях признаха, че са водени пазарлъци за гласуването на утрешната сесия на Общинския съвет. Телефонната завера е била заради очакваното оспорвано гласуване на предложението за купуване на терен за строителство на кучкарник. Според съветник от комисията по общинската собственост, председателят на съвета Илко Илиев и негов заместник са направили всичко възможно, за да убедят другарите си социалисти от необходимостта да бъде изграден спешно приютът за четириноги и да бъде купено „правилното място". „Не е ясно дали всички общински съветници ще ударят рамо на предложението на администрацията, договорките ще продължат и утре в общинския съвет", заяви нашият източник.

Градусът на дебатите на сесията се очаква да вдигне не толкова решението за покупка на терен, а цената, която вече се обсъжда публично. Припомняме, че хората на Александър Долев си харесаха 25 декара терен в близост до село Ягодово. Собственикът Мелек Нaсер е категоричен, че няма да падне под 1 милион лева за мястото, докато общината е склона да задели не повече от 750 000 лева.

Все повече хора мисля, че всичко е зле скалъпена далавера, която ВМРО-НИЕ прави като за последно. На сесията се очаква опозиционните партии да атакуват предложението по всичките му параметри. Въпреки това Славчо Атанасов е готов на всичко да устоява предложението си. Той се надява тримата независими оценители, избрани с жребии, да дадат сходни оценки, до договорените суми с Мелек Нaсер.

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: кучкарник 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "GSM-завера договаря терена за кучкарника". Също така можете да намерете статии за: кучкарник и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |