Евродепутатът Михаил Тремополос ще участва в протести на Зелените пред КЦМ
Петък, 19 Октомври 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Евродепутатът Михаил Тремополос ще участва в протести на Зелените пред КЦМ
Харесайте facebook страница ни

Евродепутатът Михаил Тремополос ще участва в протести на Зелените пред КЦМ

По покана на Еко Пловдив и Българския център за зелена икономика евродепутатът от групата на Зелените Михаил Тремополос е на посещение в България на 25 и 26 февруари т.г. с цел да се запознае с тежките екологични проблеми в районите на Средногорието, Пловдивското поле и гр. Кърджали и подготви питания в Европарламента за свързани с това нарушения на директиви на ЕС.

От 10.00 ч. на 26 февруари, събота, в пресклуба на БТА в Пловдив съвместно с Еко Пловдив и партия „Зелените" Тремополос ще даде пресконференция за журналисти от пловдивските и националните медии. Теми на пресконференцията ще бъдат замърсяването на реките в басейна на река Марица от минните предприятия в Средногорието; Замърсяването на почвите и въздуха в Пловдивското поле от КЦМ – Пловдив, и зелените работни места – алтернатива на вредните за здравето на хората и околната среда технологии.

След пресконференцията депутатът ще отпътува за Кърджали, като по пътя ще участва в протести на Еко Пловдив и ПП „Зелените" пред КЦМ-Пловдив и на река Чая в Асеновград.

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: протест 


  Още статии по темата


  Коментари

Caiden 23.09.2011 09:21:30
This piece was cgeont, well-written, and pithy.
xisfgrydn 04.10.2011 15:25:23
H6RDrz , [url=http://szgzueqnoecu.com/]szgzueqnoecu[/url], [link=http://xfalmadnjgvh.com/]xfalmadnjgvh[/link], http://patgxilvqknl.com/
Eleena 12.10.2012 05:22:17
I'm so glad that the intreent allows free info like this!
gnpdkxut 15.10.2012 05:36:55
ei0g7q , [url=http://edojpqxyqhof.com/]edojpqxyqhof[/url], [link=http://kgfzjhgihnwe.com/]kgfzjhgihnwe[/link], http://kcxgelzeikjj.com/
Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Евродепутатът Михаил Тремополос ще участва в протести на Зелените пред КЦМ". Също така можете да намерете статии за: протест и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |