Еротичен модел стана данъчна в Бургас
Неделя, 24 Юни 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Еротичен модел стана данъчна в Бургас
Харесайте facebook страница ни

Еротичен модел стана данъчна в Бургас

Знойната брюнетка е сред най-горещите манекенки в България според публикации в Интернет

Нова сексбомба в държавната администрация остави без дъх данъчните в Бургас. 23-годишната Малта Пандева, позирала за корицата на „Плейбой" през юли 2010 г. и за „Максим" – април 2009, нажежи до червено страстите в териториалната дирекция на Националната агенция за приходите (НАП). Красавицата е назначена току-що за младши-инспектор в отдел „Оперативни проверки" в ТД на НАП в Бургас.

Според длъжностната й характеристика тя трябва да извършва проверки в търговските обекти - заведения, магазини и складове, и да следи за издаването на касови бележки и наличието на фискални устройства. 

Знойната брюнетка е сред най-горещите еротични топ модели в България според публикации в Интернет, през 2008 г. е работила като продавач консултант в еротичен магазин в Бургас, а последната й гореща фотосесия за корицата на „Плейбой" е през 2010 г. Новото й превъплъщение в бирник потопи в скръб ценителите на женските прелести. 

Сянка върху всеобщата радост сред данъчните от назначението й хвърля любопитна подробност - изкусителката е дъщеря на Ваня Пандева, началник-отдел „Човешки ресурси" в териториалната дирекция на приходната администрация, устояла на поста си при смяната на няколко от шефовете. 

Сред данъчните в Бургас е загадка дали дъщерята е назначена след публично оповестен конкурс или след вътрешен подбор. Впечатление прави и още един детайл - макар да е сред най-успешните студенти в специалността „Маркетинг" в Центъра по икономически и управленски науки в Бургаския свободен университет, Малта Пандева все още не е получила дипломата си и не е ясно какъв документ е приложен при назначението й. 

Всичко това се случва в условията на сътресения в структурите на НАП, след като през август т.г. след парламентарните избори териториалният директор Румен Шарпов бе притиснат да подаде оставка. В момента тече конкурс за длъжността.

Журналистите се опитали да се свържат с Пандева, но се оказало, че не е на работното си място. „По проверки е колежката“, каза секретарката на директора на НАП Стефан Илчев, който пък днес е излязъл в отпуск. Илчев е временно-изпълняващ длъжността. От ТД на НАП-Бургас не дават никакви изявления, тъй като с медиите можел да говори само пресаташето Христо Узунов. Узунов каза по телефона, че е в болнични.

"Малта Пандева има сериозен приятел – заможен и образован, скоро ще вдигат сватба, момичето е покрусено, оставете го на мира. Дори изтри фейсбукпрофила си", каза нейна приятелка. 

Тя потвърди, че висшето образование на Малта е факт и че при постъпването й на тази длъжност тя е представила документ от вуза за успешно положени държавни изпити, било въпрос на технологично време да покаже и дипломата. Момичето работело от две години в данъчната дирекция на НАП-Бургас.

Източник: pressadaily.bg
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: еротичен модел данъчна Бургас 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Еротичен модел стана данъчна в Бургас". Също така можете да намерете статии за: еротичен модел, данъчна, Бургас и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |