Доживотен затвор грози убийцата от с. Дълбок извор
  Начало » Новини » Доживотен затвор грози убийцата от с. Дълбок извор
Харесайте facebook страница ни

Доживотен затвор грози убийцата от с. Дълбок извор

След провеждане на активни оперативно-издирвателни мероприятия, сформираният разследващ екип установи че извършител на убийството на 84-годишната жена от с. Дълбок извор е Донка П., на 37 г. Екипът включва наблюдаващ прокурор, разследващи полицаи и криминалисти, уточниха от прокуратурата.
 
Въпреки че се укривала, Донка П. е била задържана няколко часа след извършване на престъплението и снощи е била привлечена към наказателна отговорност за това, че вчера, при условията на опасен рецидив, умишлено е умъртвила 84-годината Иванка К. В качеството си на обвиняема тя е признала за извършеното.
 
Донка П. е осъждана общо 6 пъти, предимно за престъпления против собствеността, като от 2005 г. е изтърпявала и наказание от 7 години лишаване от свобода за грабеж, извършен при сходни на настоящия случай обстоятелства, при който пострадалата тогава е оцеляла.
 
Обвиняемата е задържана за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като се очаква Окръжния съд да поиска най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража”.
 
Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинена, е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. Разследването продължава.

Източник: дарик
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: доживотен затвор убийца дълбок извор 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Доживотен затвор грози убийцата от с. Дълбок извор". Също така можете да намерете статии за: доживотен затвор, убийца, дълбок извор и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |