Честит 8 март, скъпи дами!
Неделя, 24 Юни 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Честит 8 март, скъпи дами!
Харесайте facebook страница ни

Честит 8 март, скъпи дами!

Днес честваме Деня на майката

Честит празник на всички майки, баби, достойни и истински жени! Всяка година на 8 март отбелязваме едновременно Деня на майката и Международния ден на жената – едно признание на икономическите, политическите, личностните, обществените и социалните постижения на нежната половина от човечеството.

Нека днес си спомним образа на българката като муза за много артисти, писатели и художници. Смелата жена, която успява да обедини семейството, да донесе любов, разбирателство, да се бори за своята позиция и за благото както на близките си, така и на съгражданите си.

В международен мащаб с днешна дата все повече се налага присъствието на женските фигури на позиции както в политиката, така и в сфери, смятани доскоро изцяло за мъжки. Виждаме жени-лидери, ръководещи цели нации едновременно с твърда ръка, справедливост и съпричастност – все качества, които всяка жена притежава в себе си.

Днес е денят, в който да изразим своята благодарност към жената, която ни е отгледала. Тази майка, която винаги е била до нас, която ни е помагала в трудни моменти, подкрепяла в лоши дни и поощрявала всеки наш успех.

Тази майка, която ни научи да ценим малките и важните неща в живота и тази жена, която ни научи да бъдем хора! Вярно е, че жените носят живота, красотата и любовта както в себе си, така и сред околните, затова пожелаваме на всички дами да бъдат все така красиви, истински, всеотдайни, любящи и борбени!

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: 8 март 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Честит 8 март, скъпи дами!". Също така можете да намерете статии за: 8 март и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |