Блъснатото на бул. „Южен“ дете: Аз съм виновен!
Събота, 22 Септември 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Блъснатото на бул. „Южен“ дете: Аз съм виновен!
Харесайте facebook страница ни

Блъснатото на бул. „Южен“ дете: Аз съм виновен!

С болки в крака и ребрата е било откарано в болница блъснатото на бул. „Александър Стамболийски“ дете. Това разказаха очевидци на инцидента.

Пострадалото момче е на видима възраст 10-12 години и живее в блока на комплекс „Южен полъх“. Веднага след катастрофата съседи се обадили на майка му и тя дотичала ужасена. Линейка натоварила детето и майка му, за да бъде извършен преглед на контузиите.

Очевидци на инцидента тутакси се притекли на помощ на момчето след сблъсъка. „Помогнахме му да стане, болеше го кракът и под гърдите, но видимо изглеждаше добре. Момчето беше много изплашено. Разказа ни, че майка му не му разрешавала да пресича булеварда и се безпокоеше, че ще му се кара“, разказа възрастен мъж, който бил на мястото секунди след катастрофата. Пред него момчето признало, че както стояло на тротоара,  изведнъж решило да пресече между колите и внезапно хукнало. „Аз съм виновен“, казал хлапакът.

Шофьорката на малкия „Опел Корса“, блъснала малкия пешеходец, беше не по-малко притеснена от него. „Дано момчето да е добре. Видях го, че стои отстрани, но не очаквах, че ще тръгне да пресича. Ударих спирачка веднага, но го бутнах“, разказа жената. Тя беше приседнала на тротоарния бордюр в близката пресечка и се надяваше час по-скоро да разбере как е детето. Няма данни за алкохол в кръвта й.

Местопроизшествието и в момента се охранява от полицейски патрул, докато не станат ясни резултатите от прегледа на хлапето. Движението в района на инцидента е затруднено, като автомобилите се редуват да преминават в едната и другата посока само в южната лента на булеварда.

Източник: marica.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: дете блъснато южен 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Блъснатото на бул. „Южен“ дете: Аз съм виновен!". Също така можете да намерете статии за: дете, блъснато, южен и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |