Баба Ванга: Извънземен живот и Атлантида ще се открият през 2014-а! (видео)
Петък, 20 Април 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Баба Ванга: Извънземен живот и Атлантида ще се открият през 2014-а! (видео)
Харесайте facebook страница ни

Баба Ванга: Извънземен живот и Атлантида ще се открият през 2014-а! (видео)

Всичко се топи като лед и само едно ще остане - славата на Владимир, славата на Русия

Неизвестни пророчества на Ванга, направени малко преди да умре, пред украинския бизнесмен и пътешественик Александър Лубченко публикува руският вестник "Известия". Те касаят конкретно предсказания за откриване на извънземен живот през идващата 2014 година.

Визира се и откриване на голям митологичен град, който ще промени представата ни за миналото. Вероятно става дума за Атлантида, допускат руски учени.

В новите строфи Ванга говори и за "славата на Владимир и Русия", очевидно визирайки президента Путин. Ето и шокиращите прогнози на петричкия феномен:

Всичко се топи като лед и само едно ще остане - славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко помита тя по своя път и не само ще се запази, но и ще стане властелин на света. Русия ще поотслабне малко, но скоро ще заеме своето предишно място. В Русия ще се родят много умни хора, които ще съумеят да променят света.

В Космоса през 2014-а ще открият живот и ще стане ясно как се е появил животът на Земята. Истинският контакт на хората с живота в Космоса обаче ще дойде след пет лета. Болшинството от хората ще заболеят от рак на кожата вследствие на химическа война.

В земята ще открият голям град, благодарение на който хората ще узнаят повече за своето минало. Това ще е пак около 2014 г.

Предсказание на Ванга за 2016 година: В Европа няма да има население.

През 2018 година пътуванията ще стават чрез инсталации от Слънцето. Добивът на нефт ще се прекрати, земята ще си почине.

За 2014 г. Ванга предрекла още влошаване на екологичната ситуация и началото на изчезването на много видове риба и животни и дори насекоми - пчели.

Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Любопитно 
Етикети: 2014 Атлантида живот извънземен баба ванга 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Баба Ванга: Извънземен живот и Атлантида ще се открият през 2014-а! (видео)". Също така можете да намерете статии за: 2014, Атлантида, живот, извънземен, баба ванга и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |