Аз съм парижанин и не ме е срам от това!
Неделя, 18 Ноември 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Аз съм парижанин и не ме е срам от това!
Харесайте facebook страница ни

Аз съм парижанин и не ме е срам от това!

За съжаление преди дни се случи нещо, което няма как да отмина с лека ръка, а именно- терористичните атаки в Париж.

За часове светът прикова поглед към френската столица,  активираха се мерки за сигурност, полицейски сирени огласяха големите европейски столици. Малко закъсняла реакция, много обвинения и нападки. Коментарите бяха безпощадни, жестоки и...на място. Прави са хората, че човек си страда от главата и добротата. Не сега е моментът за това, не по този начин и не така грозно. Ние не сме лешояди, чакащи да подушим кръв, ниe сме хора, способни на съчувствие.
Светлините на Париж угаснаха, но светът запали за него хиляди нови. Париж падна окървавен, но милиони ръце го издигнаха наново. Хората по цял свят масово смениха профилните си снимки в социалната мрежа в знак на съпричастност. Показахме на тероризма, че не може да ни уплаши, че ако бутнат един хиляди ще станат с него.

Аз бях една от тези със сменените профилни снимки и това не беше от показност или мода. Това беше моя начин да изкажа съболезнованията си към семействата на жертвите. Нещо просто, но от душа. Моят начин да покажа, че не ме е страх и няма да ме е страх да съм част от Европа и от борбата с тероризма.

Това, че сега правим това не значи, че омаловажаме другите трагедии, които са сполетявали света. Жертвите са жертви, човешките животи не се сравняват.

Коментарите и сравненията са излишни, ненужни и не намясто. Ако няма какво да кажете замълчете, а и така поне за момент ще отдадете нужното уважение.

Аз съм парижанин и не ме е срам от това!!

Автор: Алекс Р.
Източник: SNews.bg
Прегледайте още новини и статии от: Коментари 
Етикети: аз съм парижанин   Коментари

Лиляна Попова 29.03.2018 18:21:34
Много тъпо парче си бе Алекс Р.Може да се мислиш и за марсианец ако искаш ама си едно просто същество. Що не си смени снимката с руското знаме, след трагедията в Кемерово, като си толкова принципна? Знаеш ли защо?
Защото си фалшива, лицемерна и куха лейка.
Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Аз съм парижанин и не ме е срам от това!". Също така можете да намерете статии за: аз съм парижанин и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |