Аз избрах да почивам на Елените...Моето лято 2016!
Събота, 20 Октомври 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Аз избрах да почивам на Елените...Моето лято 2016!
Харесайте facebook страница ни

Аз избрах да почивам на Елените...Моето лято 2016!

Като всеки средностатистически българин цяла година живея, мечтая и дишам с единствената мисъл- „Да дойде време да изляза в отпуска и да замина на море”. Представата за една седмица на морския бряг ме изпълваше с топлина и слънчеви лъчи през студените зимни месеци.

Реших да организирам лятната ни почивка няколко месеца по-рано, като по този начин се надявах да хвана най-изгодните оферти. Както се казва, с един куршум да отнеса няколко заека: хем да изхарча възможно най-малко пари, хем да сме възможно най-много дни, хем и да усетим почивката както си трябва. Първото нещо, което реших, че искам е да имам осигурена храна и хотела да ми е близо до плажа. Не ми се рискуваше с непроверени капанчена, където нечистоплътни лелки или чичковци ми поднасят храната с намръщени физиономии. Не исках и да ми трябват да вървя половин ден до плажа и после още толкова наобратно, като през цялото време съм натоварена като морски пехотинец.

След дълго и щатетелно търсене се спрях на комплекс "Елените". Мястото отговаряше на всичките ми изисквания: хотел на една крачка от пясъка и предлагат all inclusive. Снимките, които разгледах бяха повече от впечатляващи, а и офертите за ранно записали се не бяха за изпускане. Така без много да му мисля резервирах една седмица за началото на месец август. Зачаках да дойде дългоочаквания момент.

Буквално броях дните до заминаването ни, като през цялото време тайно се молех всичко да е като описано и снимките, които разгледах да са реални. Дойде момента, в който най-после пристигнахме на морския бряг. Бяхме любезно посрещанати от момче от персонала, което ни показа къде да паркираме автомобила си. Първата приятна изненада беше голф количката, с която бяхме откарани до хотела си („Роял Бей”). До сега не се бях качвала и ми беше доста приятно да се повозя.

Докато ни возиха имах възможност да огледам комплекса и искам да ви кажа, че останах очарована от красотата и природата на това място. Да видиш толкова добре поддържано място е вече изключителна рядкост в нашата мила родина. Чистотата беше безупречна, зелените площи идеално поддържани, а плажът буквално е на ръка разстояние.

На рецепцията бяхме бързо и адекватно обслужини, отговориха на всичките ни въпроси, а те не бяха никак малко. Дадоха ни ключа за стаята и ние се отправихме със затаен дъх към асансьора. Влизайки в нея буквално си отдъхнах, беше точно както я бяха описали. Приветлива, чиста и с изглед към безкрайното синьо море. Да си призная предпочитах да седя на терасата и да не откъсвам очи от прекрасната гледка, която се разкриваше пред мен.

Разтоварихме се, а аз нямах търпение да се изпъна под яркото слънце и да се попека на плажа. Преоблякох се, взех си хавлийката и айде към морето. Минаваше обяд и почти не се надявах да си намеря свободен чадър с шезлонг. Каква беше изненадата ми като едва след второто оглежда намерих няколко свободни. Настаних се и вярвайте ми не мръднах до вечерта от там.

Като истинска българка нямах търпение да стане време за вечеря, за да видя с какво мога да напълня стомаха си. Слезнах долу в ресторанта на шведската маса. Взех си чинийка и голямото ядене започна салати, супи, основни ястия и десерти. Имаше за всеки по нещо и чак по едно време се чудих колко ли тигела направих за това или онова.  Както се казва изкушения много, а стомаха само един.

Решихме след вечеря малко да се разходим, за да изгорим погълнатите калории из комплекса. Нямаше такава тиха и спокойна обстановка. За децата имаше организирани забавления с различни аниматори, а за възрастните сладките приказки и релаксиращи забавления край някой от лоби баровете.

На другия ден решихме да посетим аквапарка в комплекса. Бях много скиптично настроена, защото обикновено не се пускам по пързалки и други водни атракциони. Този път не издържах на изкушениено. Трябва да си призная, че опитах тръпката от една-две пързалки. Водата в басейните беше кристално чисто и само заради нея си позволих да се спусна по водните съоръжение. Целият ни ден премина край басейните и атракционите. 

Друго нрщо, което искрено ме  впечатли беше новопостроения хотел "Роляк Касъл". Влезнахме да го разгледахме и бяхме очаровани, такъв стил и лукс бях виждала само в чуждестранните хотели. Толкова приятно ми стана, че има шанс и ние да настигнем Европа и света. Както се казва цената, отговаря на качеството във всяко едно отношение.

Следващите ни дни не се различаваха с нещо повече от първите. Останахме изключително доволни със съпруга ми. Чакам нетърпение да се върнем догодина пак.

Сега ако се чудите защо ви пиша всичко това, причината са негативните коментари, които прочетох напоследък. Искам да изкажа моята различна гледна точка, на доволния турист, а не на вечно мрънкащия и намираш кусури на всичко. Нека спрем с тази безсмислена омраза, която ни залива ежедневно от всеки сайт, коментар или прочие публикация. Дано най-после успеем да покажем на хората, че все още има места в България,  които си заслужава да се посетят. Да им покаже, че не отстъпваме по нищо на чужбина.

Това беше моето прекрасно лято 2016! 

Източник: Антоанета Маринова
Прегледайте още новини и статии от: Коментари 
Етикети: 2016 лято комплекс елените море 


  Още статии по темата


  Коментари

Ирина Радоева 01.09.2016 11:02:07
Защо пък да се пише само негативно! На Елените си е доста по-добре от много прехвалени места в чужбина. Винаги ще предпочета да почивам в България.
Ирина Радоева 01.09.2016 11:03:34
Защо пък да се пише само негативно! На Елените си е доста по-добре от много прехвалени места в чужбина. Винаги ще предпочета да почивам в България.
Николай 01.09.2016 14:16:28
Всичко написано е вярно тия от алчност и стиснатост си осраха хотелите а също и туризма на такива като тях трябва да им затворят обектите че като знам каква мизерия и лайнарщина е в хотелите им.... Ужас. Мога да разказвам до утре с подробности, и то доста подробно защото за няколкото години работа там мога да кажа много... Ама много
Ивайло 01.09.2016 18:25:45
Статията хубава, ама прозира, много прозира през нея, че е поръчкова. Предлагам на ПР-ката на Ветко да отиде на курс някакъв по дигитален маркетинг и да не се излага повече. Хем разбърка яко йа*ната с мамата нинджа, хем сега продължава да бърка в тях, а е от ясно по ясно - колкото повече ги бъркаш, толкова повече ще миришат. Пиши в Гугъла crisis management training и отивай да се обучаваш, щото не става само с ***, трябва и акъл...
3132 02.09.2016 13:58:02
Елените може да е хубаво място за почивка, но тази псевдо пиар статия писана от псевдо персоната Калина Паскалева, е показно на това каква журналистка може да бъде тази дама. Толкова е и писателка. Поне да беше дала някой лев на някой по-можещ да пише човек с творческо мислене, за да не се излага така. В редакцията на 168 часа я наричаха БЕЗДАРНИЦА, която се вре в работа, в която не може да свърши качествено. На времето тази Паскалева беше протеже на Георги Неделчев, но той колкото и да е добър в писането, не успя да й влее мозък и не я научи на журналистика. На сексуални умения - тя може и да го е научила него, но той нея на журналистика - едва ли. :)
3132 02.09.2016 13:58:39
Елените може да е хубаво място за почивка, но тази псевдо пиар статия писана от псевдо персоната Калина Паскалева, е показно на това каква журналистка може да бъде тази дама. Толкова е и писателка. Поне да беше дала някой лев на някой по-можещ да пише човек с творческо мислене, за да не се излага така. В редакцията на 168 часа я наричаха БЕЗДАРНИЦА, която се вре в работа, в която не може да свърши качествено. На времето тази Паскалева беше протеже на Георги Неделчев, но той колкото и да е добър в писането, не успя да й влее мозък и не я научи на журналистика. На сексуални умения - тя може и да го е научила него, но той нея на журналистика - едва ли. :)
Турист 02.09.2016 18:43:08
Нешооо, не се излагайте така. Няма нужда от такава реклама. Само вкарвате автогол на Вълчо. А качеството в неговите хотели го знаят всички
Грамотен 02.09.2016 18:43:53
Олеле, какво е това неграмотно същество! Моля ви, не давайте достъп до компютър на такива индивиди!
тони 02.09.2016 22:47:16
Уникална статия! Напомня ми на рекламите по телевизията за хапчета за уголемяване на п.ниси, където уж някакви доволни мъже ни обясняват как в началото били скептични, но пробвали и наистина работели и сега нямали търпение да споделят с всички нас.
Алекс 02.09.2016 23:37:02
Оо, и аз вече не съм скИптично настроена и искам веднага да тръгна за Елените,за да бъда обслужИна.
Като гледам какви са ви пиарите, си представям какви са ви услугитИ.
Мъка, мила моя майно льо, мъка.
Запозната 03.09.2016 08:52:07
До Турист: Нешо отдавна няма нищо общо с този сайт! По негово време този сайт имаше по 10-15000 посещения на ден, а сега сигурно нямат и 500. За правописните грешки да не говорим изобщо. Тази статия най-вероятно наистина е написана от въпросната Калина Паскалева, която за съжаление не се слави нито с добра обща култура, нито с прилична писмена култура.
Нямам думи 03.09.2016 17:37:55
Единствения резултат от тази идиотска статия е, че който не беше разбрал, че хотелите му са пълен боклук, вече го разбра! Който не беше разбрал, че негативното мнение за него и бизнеса му преобладава - също го разбра!Ама като наемаш курви за специалисти по масови комуникации това е резултата.
Б.А. 03.09.2016 18:06:43
СЪМНЯВАМ СЕ ТОЗИ ПАСКВИЛ ДА Е ПИСАН ОТ КАЛИНА ПАСКАЛЕВА, ДОРИ ТЯ НЕ Е ТОЛКОВА НЕГРАМОТНА! ПО-СКОРО ТОВА Е ТВОРЕНИЕ НА АДМИНИСТРАТОРКАТА НА ТОЗИ САЙТ АЛЕКСАНДРИНА ТОНЧЕВА, НО ТОВА СА САМО СЪМНЕНИЯ.КОЙТО И ДА ГО Е ПИСАЛ РЕЗУЛТАТА Е ПЛАЧЕВЕН.
Отец Онуфрий 04.09.2016 08:49:38
Какъв е тоя хотел "Роляк Касъл" бе Вълчоооооо??? Като поръчваш статии на тъпи хора поне им хвърляй по едно око, че ти сменят имената на хотелите, а ти изобщо не знаеш!!!
Златка Иванова 12.09.2016 22:58:34
Боже, при толкова негативни коментари да не си оправиш правописните грешки, трябва да си изключителен гьонсурат!
Що за хора работят в този сайт?
Златка Иванова 12.09.2016 22:59:57
Боже, при толкова негативни коментари да не си оправиш правописните грешки, трябва да си изключителен гьонсурат!
Що за хора работят в този сайт?
Кумчо Вълчо 20.09.2016 13:57:10
Добре бе Вълчо, открадна толково много пари, а не ти стига акъла да си назначиш грамотни хора, които да ти движат нещата. Това показва, че само мислиш как да крадеш и, че при теб нормален бизнес няма. Има само кражби!
анонимен 17.02.2017 09:55:26
Гледай сега как има и едно точно обратното мнение, ама някак си по-реалистично ми звучи, а на като соц.реализЪма на статията тук. хахаха
http://mamaninja.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B0%D1%80/item/267-kak-valcho-izyade-ol-inkluziva
Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Аз избрах да почивам на Елените...Моето лято 2016!". Също така можете да намерете статии за: 2016, лято, комплекс елените, море и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |