117 селища са без ток, в Бургас остава усложнена пътната ситуация
Петък, 20 Април 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » 117 селища са без ток, в Бургас остава усложнена пътната ситуация
Харесайте facebook страница ни

117 селища са без ток, в Бургас остава усложнена пътната ситуация

117 населени места са без ток, обстановката в Бургас е най-сложна, в Добрич има скъсани електропроводи. Това стана ясно на брифинг за метеорологичната и пътната обстановка в страната.

Обстановката в страната започва да се нормализира. Ситуацията в Добрич се подобрява, отваряме Добрич-Варна за движение, обяви регионалният министър в оставка Лиляна Павлова. Усилията ще са насочени към поетапно отваряне и на по-малките пътища в областта в рамките на деня.

Аналогична е ситуацията и в Търговище, Разград, Шумен и Силистра, където също се отварят големите пътища и се пробиват и малките. Забраните за тежкотоварни остават там. Леките коли обаче могат да се движат. В днешния ден се очаква поетапно да бъде пускано тежкотоварното движение.

Обстановката в Бургас остава по-усложнена. Отварят направлението Бургас-Слънчев бряг. Екипите работят за отваряне на главния път за Петолъчката, заяви регионалният министър в оставка Лиляна Павлова на брифинг. В 9:30 от АПИ съобщиха, че е ввзстановено движението по път I-6 пътен възел "Петолъчката" - Бургас. 

Източник: news.bg
Прегледайте още новини и статии от: България 
Етикети: селеща ток обстановка Бургас пътна ситуация 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "117 селища са без ток, в Бургас остава усложнена пътната ситуация". Също така можете да намерете статии за: селеща, ток, обстановка, Бургас, пътна ситуация и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |