1 000 000 лева ли струва теренът до Пощата?
Събота, 22 Септември 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » 1 000 000 лева ли струва теренът до Пощата?
Харесайте facebook страница ни

1 000 000 лева ли струва теренът до Пощата?

Съдебните дела за т.нар. "частен имот" на площад "Централен" не са приключили, надеждите на Общината е това да се случи до края на годината. Това заяви кметът Иван Тотев по казуса. Въпреки това, обаче, теренът ще бъде включен в проекта на площадното пространство, поясни той.

"Връзката между Одеона и площада категорично ще е част от проекта, не се отказваме. Ние нямаме нищо против хората, въпросът е, че те нямат абсолютно никакви документи. С тях си говорихме преди 5 години, искахме да купим имота, искахме да го отчуждим, но нямаха никакви документи. Сега в хода на делата вадят някакви", описа ситуацията Тотев.

"Така или иначе имаме дела, надяваме се да приключат до края на годината. Юристите ни съветват да изчакаме", коментира още той. Кметът, обаче, подчерта, че какъвто и да е изходът от тези дела, то Общината ще направи всичко възможно да придобие имота, независимо дали чрез отчуждаване, или покупка. Припомняме, че собствениците - по думите на градоначалника, са поискали 1 000 000 лева за продажбата на терена. 

Източник: plovdiv24.bg
Прегледайте още новини и статии от: Пловдив 
Етикети: терен имот поща 


  Още статии по темата


  Коментари

Добави нов коментар
ВниманиеЩе бъдат допуснати само мнения свързани с конкретната статия!
Не се толерират мнения съдържащи обидно или нецензурно съдържание, както и написани само с главни букви.
Благодарим Ви че пишете на български!
Потвърждение
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "1 000 000 лева ли струва теренът до Пощата?". Също така можете да намерете статии за: терен, имот, поща и други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |