Новини
Петък, 19 Октомври 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » За нас

Snews.bg е пловдивският сайт, който трябва да отвориш, докато пиеш сутрешното си кафе, за да разбереш в кой ден от живота си попаднал-защото с теб или без теб, колелото на живота се върти и нещата продължават да се случват. Къде се правят улични ремонти и как да избегнеш задръстването, ще се вдига ли цената на тока, кои са темите от деня и по какъв начин те касаят, кой, къде и кога-събитията от вчера днес и утре.

Snews.bg акцентира на новините от Пловдив и региона, но не ограничава читателите си само с местни тематики. Екипът, работещ денонощно за вас се старае да задоволи различните и многобройните ви интереси, отразявайки актуалните политически, икономически, обществени събития от България и света, защото те засягат теб.

Snews.bg чете вестниците вместо теб и ти предоставя информацията от българската преса сбито и обобщаващо всяка сутрин за твое улеснение. На сайта можеш да разбереш дали да си вземеш чадъра преди да излезеш от вкъщи, време ли е да обърнеш спестяванията си в друга валута, дори можеш да провериш сметката си за ток.

Ако не знаеш кое заведение или събитие да посетиш довечера, Snews.bg е сайтът, който ще ти помогне при избора. Тук можеш да узнаеш всичко за нощния живот-промоции, участия на изпълнители, нови заведения, театър, кино, изложби, музика. А ако случайно пропуснеш участието на любим изпълнител, в нашия сайт ще намериш подробна информация, онагледена с богат снимков материал за всичко, което си пропуснал от културния и нощния живот на Пловдив.

В сайта ще откриеш разнообразна и любопитна информация за нещата, които те интересуват-култура, здраве, история, технологии, любопитни факти от света на богатите, последните научни открития и дори как да похарчиш парите си.


Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация за актуални, най-важни и последни новини от България, света и Пловдив. Тук можете да намерите спортни новини, коментари и анализи, интересни клюки и скандали в рубриките Life style, Здраве и Любопитно.

Шаблон: Rockettheme |