Тодор Кожухаров закри фолклорен фест в Раднево
Неделя, 24 Юни 
Snews.bg - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
SOUTHERN NEWS - ЮЖНИТЕ НОВИНИ
  Начало » Новини » Тодор Кожухаров закри фолклорен фест в Раднево

Тодор Кожухаров закри фолклорен фест в Раднево

Източник: Snews.bg
Публикувано: 06:47 / 15.07.2009
Тракийският славей Тодор Кожухаров и неговата дуетна и житейска половинка - Донка Кожухарова, заедно с оркестър "Южни ритми", закриха четвъртия фестивал с песните на Динка Русева, озаглавен "Наследството". Фестът се проведе в Раднево от 9 до 12-и юли и бе в памет на Нончо Воденичаров.  Проявата съвпадна и с традиционния панаир в града.

Любимите изпълнители на млади и стари участваха с едночасова програма, в която изпълниха композиции от новия си албум, както и популярни народни песни. Апогеят на вечерта бе, когато Тодор Кожухаров и Динка Русева изпяха дуетната си песен "Два са гласа чуват". Те бяха аплодирани от много фенове и любители на стойностната българска народна музика от цялата страна. Фестивалът завърши с кръшни хора.
Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение от екипа на Snews.bg.
Поставянето на връзки към материали в Snews.bg е свободно.

 Тази страница съдържа информация върху настоящи събития около "Тодор Кожухаров закри фолклорен фест в Раднево". Също така можете да намерете много други актуални новини.

Шаблон: Rockettheme |